Ez várt a suliban György hercegre

Még csak egy hét telt el, mióta az ifjú György herceg átlépte a wandsworth-i Thomas’s Battersea iskola kapuit édesapja, Vilmos herceg kezét fogva, máris a világ tudtára került az első belső infó az intézményből, mégpedig nem más, mint a kis herceg királyi menüje, mely szerint a gyerekek minden nap hal, hús vagy vegetáriánus menülehetőség közül választhatnak – és akkor ebben még nincs benne az előétel, és a naponta frissen sült péksütemény.

György herceg választhat akár friss fűszerekkel és fokhagymával ízesített bárányragut, BBQ malacsültet vagy éppen paradicsomos-avokádós-mozzarellás bruschettát füstölt makrélával. Persze a desszertnek is marad hely az étlapon, amit úgy tüntetnek fel az iskola honlapján, mint “a legjobb, amit pénzen venni lehet” és van köztük pudingtorta, trópusi gyümölcsök és tejturmix is. A gyerekek a reggeli szünetben friss gyümölcsöt, kenyérpálcikákat, sajtot és organikus tejet fogyaszthatnak.

György herceg rendes ellátásban részesül, nem csoda ez, ha azt vesszük, hogy tanulmányai egyéves költsége 17 ezer fontot, vagyis közel hatmillió forintot tesz ki - írja a DailyStar.