Ez Aradszkyék szerelmének titka. Üzentek a hencegő sztárpároknak

Elege lett az Aradszky házaspárnak, hogy sok sztárházaspár azt állítja, évtizedek után is ugyanúgy dúl a szerelem közöttük, mint az elején, és egy ágyban al­szanak. Szerintük ez a lehetetlenség ha­tárait súrolja, főleg, ha a mű­vészvilág párjairól van szó. Mindketten meg is indokolták, miért gondolják azt, hogy már rég szétmentek volna, ha egy hálószobában kellene aludniuk.

– Szerintem nem csak a művészpárok vagy házaspárok esetében nehéz ezt megoldani – mondta a Borsnak Aradszky László felesége, Éva, aki 48 éve él együtt a legnagyobb egyetértésben, szeretetben a Táncdalfesztiválok egykori sztárjával.

Az énekes felesége a foci miatt is ellenzi a közös hálószobát: más csapatnak szurkolnak. 48 éve élnek együtt © Bánkúti Sándor

– Vegyük csak azt, hogy én normális időben feküdtem és fekszem le, és mivel ő vidékről érkezik sokszor haza, én már rég alszom. Biztos, hogy ilyenkor felébrednék, és ha valaki csak egy kicsit is rossz alvó, akkor lehet, hogy már vissza se tud aludni. Másnap rosszul kezdeném a napot, ami azt jelenti, hogy sokkal nagyobb az esélye annak, hogy apró-cseprő dolgokon összevesznénk. De nem csak emiatt lenne konfliktus. Imádom a focit, én például Real Madrid-szurkoló vagyok, ő pedig az FC Barcelonának szurkol. Ha egy szobában néznénk a tévét, szerintem egymásnak is esnénk – szögezte le Aradszky László felesége, Éva.

Hogy igaza lehet ezekben, azt az bizonyítja a legjobban, hogy nemsokára aranylakodalmukat ünneplik.

– Évával teljesen egyetértek–folytatta a hátrányok fejtegetését Aradszky László.

– Benne mindig felmegy a pumpa, szerintem jogosan, amikor a sztárpárok azzal kérkednek, hogy évtizedek után is dúl a szerelem közöttük. Ez alig elképzelhető számomra is. Amit viszont tudok, Éva nagyszerű nő, és ha még egyszer fiatal lennék, megint csak őt venném el – szögezte le az énekes, akinek november 10-én 50 év rivaldafény címmel Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban lesz a jubileumi koncertje.