Ez a hét sztár bunkó az átlagemberekkel

A híres színészeket, zenészeket körülveszik a rajongók, állandóan a figyelem középpontjában vannak. Így nem nehéz észrevenni, ha az átlagos emberekkel bunkó módon bánnak.
A híres színészeket, zenészeket körülveszik a rajongók, állandóan a figyelem középpontjában vannak. Így nem nehéz észrevenni, ha az átlagos emberekkel bunkó módon bánnak.

KEVIN JAMES

Az itthon is nagy sikerrel futó sorozat, a Férjek gyöngye sztárja állítólag egy igazi drámakirálynő. Azoknak az elmondása szerint, akik már találkoztak vele, James nem hajlandó beszélni senkivel, még az őt kiszolgáló pincérnővel sem. A közvetítés az asszisztensei dolga. A legenda arról is szól, hogy az üzletekben előre bejelenti, hogy vásárlás közben senki nem veheti fel vele a szemkontaktust.

RIHANNA

Az énekesnő 2014-ben a Twitteren több millió ember előtt szégyenítette meg egy 16 éves rajongóját. A fiatal lány „bűne” az volt, hogy egy olyan báli ruhában mutatkozott a szalagavatóján, ami hasonlított Rihanna egy korábbi fellépőruhájához. Az énekesnő a közösségi oldalán írt róla megalázó véleményt, tönkretéve ezzel a lány szép emlékeit.

CHRISTIAN BALE

Az Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész dolgairól nem csak a munkatársai, hanem még saját PR-ügynöke is szörnyülködve mesél. A személyzetének tagjai már többször panaszkodtak agresszív dühkitörései miatt, ráadásul 2008-ban azért tartóztatták le, mert megtámadta édesanyját és nővérét. A rajongókkal sem bánik kesztyűs kézzel, egyszer egy autogramot kérő kislányt hordott le annyira, hogy a gyerek sírva futott el.

GENE SIMMONS

A magyar származású basszusgitáros, a Kiss alapító tagja állítólag mindig nagyon nagy véleménnyel volt önmagáról. Egy friss interjúban, miközben éppen azt fejtette ki, hogy miért gyűlölte egykori zenésztársait, elkanyarodott egy igen veszélyes téma, az öngyilkosság felé. A riporternek többször is rá kellett szólnia, hogy erről ne beszéljen, mert nem jó, ha az embereknek öngyilkossági gondolatokról beszélnek. Később, mikor lehiggadt, legalább bocsánatot kért.

JUSTIN BIEBER

Az ifjú énekes a folyamatos hírnevét kegyetlen vicceivel és idegesítő viselkedésével tartja fenn, főleg akkor, mikor éppen hanyatlóban van a csillaga. Számos beszámoló érkezett már a rajongóktól, hogy ridegsége és a közösségi oldalain megosztott undorító fotói miatt egyre többen távolodnak el tőle. Az egyik ilyen fotóján éppen a torontói lakásának erkélyéről köpködte a lent sétálókat.

DAN AYKROYD

A színész, amikor éppen nem a szellemeket irtja, a szíveket töri össze. A vodkabárónak is titulált nyájas művészről azt állítják, hogy rendszeresen körülveszi magát hölgy rajongókkal, és azt követeli, hogy különleges elbánásban részesítsék az éttermekben és a mozikban.

JULIA ROBERTS

Amerika kedvencéről már többször felröppent a hír, hogy a féltestvérével folytatott, évek óta tartó viszályt ő mérgesítette el. A pletykák szerint azonban a rajongóknak nem számít, hogy mit tart róla a közvélemény, az időnkénti durva viselkedését a hangulatingadozásaival magyarázzák.