Celeb

Ettől minden nő elolvadna: 150 ember előtt vallott szerelmet Rékasi

HG

Létrehozva: 2018.07.06.

<p>A 40. születésnapján lepte meg színész párja Pikali Gerdát, aki épp egy dunai hajón vezetett műsort. Karcsi egy másik hajóval becserkészte, átmászott hozzá, és utána jött a könnyfakasztó vallomás.</p>

A nők életében a negyvenedik születésnap meghatározó. Talán soha nincs akkora szükségük arra, hogy érezzék, szépek, nőiesek és rajongva szeretik őket, mint akkor, amikor az életkoruk először kezdődik négyessel. Valószínűleg Rékasi Károly jól ért a női lélekhez, mert nem kis meglepetéssel készült arra, hogy a negyvenedik születésnapján elvarázsolja Pikali Gerdát. 

A színésznő a kerek évfordulót munkával töltötte. Egy hajón ve­zetett műsort a Dunán. A Barátok közt sztárjának pedig az az ötlete támadt, hogy a kedves után hajózik, de nem egyedül, hanem barátaikkal, kollégáikkal együtt. Igazi meglepetést akart, olyat, amit soha nem feled el nemhogy az ünnepelt, de még a résztvevők sem.

– A hajó a Margit hídtól indult, a meglepetésvendégeknek ott kellett felszállniuk. Köztük volt Esztergályos Cecília, Bordán Irén, Kautczky Armand és Koncz Gá­bor is – mondta a Borsnak az egyik vendég. – A hajó célállomása az a hajó volt, amin Gerda volt a konferanszié. Azt akartuk, ne tudjon semmiről, és csak azt lássa, hogy egyre közelebb ér hozzájuk egy hajó, amelyről aztán ajándékokkal megrakodva szállnak át a számára kedves emberek.

A színésznő nem kicsit illetődött meg, de a szemébe a könnyek akkor kezdtek gyűlni, amikor Rékasi Károly elé állt a közel száz­ötven ember előtt.

– Karcsi szívből jövő, rettentő őszinte beszéddel készült, melyben el­mondta, mennyire szereti, és mennyi mindent köszönhet neki, hiszen végig kitartott mellette a nehéz időkben is, a motorbalesete után. Gerda meghatódva, könnyes szemmel hallgatta – mesélte lapunknak az infor­mátor.

A Bors felhívta Rékasi Károlyt, hogy még több részletet megtudjunk a nem mindennapi ajándékról.

– Nem tudom, honnan derült ki, de úgy érzem, ez csak ránk tartozik, így ezzel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni – mondta a Borsnak a színművész, aki a Facebook-oldalára feltöltött képek tanúsága szerint néhány napja még az olasz tengerparton nyaralt Pikali Gerdával. Ezek szerint Rékasi több meglepetéssel is készült a születésnap alkalmából. A színész valóban nagyon szeretheti kedvesét, mert egyik közös fotójuk alá ezt írta: „Tu­dod, átértékeltem: a gazdagságot nem a bankszámládon lévô számsor jelzi, mutatja, hanem az a lelkedben lakik...”

Megküzdöttek a boldogságért

A színészpár öt éve van együtt. Komolyan megküzdöttek ezért a kapcsolatért. Az egész ország elcsodálkozott, amikor kiderült, hogy a színész már nem Détár Enikővel, hanem Pikali Gerdával alkot egy párt. El kellett viselniük a rosszindulatú megjegyzéseket, hiába magyarázták, hogy olyan elsöprő erejű a szerelmük, aminek nem szabad ellenállni. Aztán 2015 nyarának elején szörnyű tragédia történt. Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett. Sérült lábáért közel két éven át küzdöttek az orvosok.

Az életerős férfit megviselte, hogy nem lehet a saját testének ura. Lelkileg összetört, hiszen betegsége miatt dolgozni sem tudott. De Pikali Gerda az első pillanattól az utolsóig mellette állt. Hitte, hogy minden jóra fordul. Ezt a gondoskodást és hittel átitatott szeretetet köszönte meg most Rékasi Károly.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159667_auto_resized.jpg
origo.hu

80 évvel ezelőtti kép került elő Terence Hillről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714061412
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160943_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megbolondult az időjárás? Elképesztő, ami most jön!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja