Erre úszott el Bea asszony 10 milliós főnyereménye

Győzikéék kapcsán szinte hetente hallani valami új - és időnként ellentmondásos - hírt az anyagi helyzetükről, amióta a NAV lecsapott rájuk. Júliusban maga Bea asszony számolt be arról: családi pótlékból élnek. Ehhez képest pár héttel később Bécs egyik legdrágább hoteljében születésnapoztak. Arról nem is beszélve, hogy Gáspár Bea hiába tarolta le a mezőnyt A Konyhafőnök VIP-ben, a botrány sokkal több figyelmet kapott, mint az ő győzelme. Erről is beszélt az Esti Frizbi felvételén.

Bea asszony nem igazán tudta kiélvezni a győzelmét

"Meg sem tudtam élni, hogy megnyertem egy színvonalas főző műsort. Persze én ugye tudtam már az adásba kerülés előtt, de senkinek nem mondhattam el. Aztán jött a NAV-balhé, és mikorra kiderült, hogy én vagyok a győztes, már senkit nem érdekelt" - idézte Bea szavait a Ripost. Az asszony hozzátette: a támogatók szép sorjában elálltak mellőle, és a tízmilliós nyeremény sem tartott sokáig.

"Ha nem nyerem meg, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk volt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de nem vagyok gyanúsított így végül megtarthattam. Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél" - mesélte.