Erőteljesen kidudorodott Tóth Gabi mellbimbója - fotó

A lábadozási időszak után visszatért a színpadra Tóth Gabi. Az énekesnő nem csupán új keblét mutatta meg a nagyközönségnek, de olyan bulit csinált, hogy négyszer tapsolták vissza.
A lábadozási időszak után visszatért a színpadra Tóth Gabi. Az énekesnő nem csupán új keblét mutatta meg a nagyközönségnek, de olyan bulit csinált, hogy négyszer tapsolták vissza.

Múlt hét pénteken megtört a jég, s Tóth Gabi megmutatta azt, amire sokan kíváncsiak voltak: új, csepp formájú keblét. Az énekesnő a hetekig tartó lábadozási időszak után a hétvégén lépett fel először a Cotton Club színpadán, ahol hatalmas bulit tartott zenekarával. Mint ismert, az énekesnő hónapokkal ezelőtt feküdt kés alá, a mellizomzata alá ültették be az implantátumot. A fiatalabb Tóth lány új, 350 köbcentis mellét idáig szorítópánt és sportmelltartó alatt rejtegette, de mint a képeken is látszik: már melltartóra sincs szüksége. A fellépésen viselt fekete felső éppen hogy takarta újdonsült domborulatait, sőt a vékony anyagon még a mellbimbója is átütött.

– A koncerten telt ház volt, Gabi olyan bulit csinált, hogy mindenki vele énekelt. Négyszer tapsolták vissza, el sem akarták engedni – mondta lapunknak Tóth Zoltán, a Radio Halley alapító-tulajdonosa, aki egyébként munkatársaival felvette az egész koncertet. Az internetes rádió egy éve indult, s mások mellett Tóth Gabival is kizárólagosságot kötöttek a klubkoncertek rögzítésére, amelyeket kuriózumként játszanak majd le rádiójukban. A rádiós úgy látta, Gabi nemcsak énekesként, hanem nőként is nagy sikert aratott.

– A férfiak körében nagy sikere volt, hiszen látványosak voltak az idomok, de én úgy láttam, Gabi személyiségében semmi nem változott. Nem volt feszélyezett a koncerten, sőt még el is mondta, hogy hónapokig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, éppen a mellműtétje miatt – tette hozzá a rádiótulajdonos.

A Bors megkereste Tóth Gabit is, hogyan érezte magát a színpadon megújult külsejével, ám az énekesnő a sajtósával csak annyit üzent, nem kíván nyilatkozni. Valószínűleg azért, mert nem szeretné, ha a produkciójáról a melle vonná el a figyelmet.