Erdélyi Mónika életét filmre veszik

Mónika évekig volt a mások magánéletét kibeszélő show-k sztárja. Most az ő élete kerül adásba, mert műsorvezetőként kispályára kényszerült.
Mónika évekig volt a mások magánéletét kibeszélő show-k sztárja. Most az ő élete kerül adásba, mert műsorvezetőként kispályára kényszerült.

2012-ben nagy csinnadrattával jelentette be a TV2, hogy megszerezte a konkurencia sztárját, és együtt kerülhet képernyőre az egykor egymással harcoló Erdélyi Mónika és Joshi Bharat. A közös műsorra azóta is várunk. Mónika is, aki érkezése óta csak A Nagy Duettben énekelt és a Hal a tortánban főzött a TV2-n. A jelek szerint egyelőre a kábelcsatornákon látják a jövőjét: a Fem3 Café műsorvezetőjeként a Fem3-on, az Édes élet sztárjaként pedig a SuperTV2-n képernyőzhet.

– Lett volna Joshival közös műsorunk, ami nem valósult meg, de lett mellette minden más. Egyik se saját. Természetesen szeretnék saját műsort, hiszen kilenc évig az volt a feladatom, hogy egyedül uraljam a stúdiót, ami egy rendkívül kellemes élmény. Imádom, ha a kezemben van az irányítás, de kitűnően működünk Joshival is egyébként, ezt már a Fem3 Caféban is láthatták a nézők. Ha valaki adni akar majd egy show-műsort, biztos nem fogok odébb ugrani. De nem küzdök ezért, kivárjuk a sorunkat – magyarázta.

Mónika kisebbik lánya, Olívia Johanna is imád szerepelni, rendszeresen fel is tűnik majd a képernyőn a mama mellett az Édes Életben, amiben először kedden lesznek láthatóak.

– Váratlanul ért a felkérés és gondolkodtam is rajta, hogy elvállaljam-e, mert ezt a műfajt még nem próbáltam, és semmi olyat nem szeretnék, ami tőlem nagyon idegen. De ilyenre nem is kértek szerencsére – mondta Mónika. – A másik, hogy szeretek új dolgokat kipróbálni. Ha nem jön be, akkor befejezzük, de nem akartam utólag sajnálni, hogy ki se próbáltam. Ha az lenne a feladat, hogy bugyiban ugorjak le a tetőről, nyilván nem férne bele, de a mókás dolgok igen. Ráadásul mediátorként is megismerhetnek a nézők az adásokban. Az én életemnek egyébként nincs olyan része, ami vállalhatatlan lenne, ha kutakodnának sem találnának olyat, amit szégyellnem kellene. Persze a reggeli kávé után a fürdőszobába már biztosan nem jöhet be a kamera – mosolygott.