ÉNB: Tamara és Marci az életben is egy pár

A sorozatban egymásba estek, és az élet ismétli a forgatókönyvet. ÉNB Tamara és Marci szerelme a képernyőn véget ér, de csak ott.
A sorozatban egymásba estek, és az élet ismétli a forgatókönyvet. ÉNB Tamara és Marci szerelme a képernyőn véget ér, de csak ott.

Hosszú hetek óta lázban tartja az Éjjel-nappal Budapest nézőit Tamara és Marci se veled se nélküled kapcsolata. A Bors most megtudta: a sármos férfi és a zöld hajával feltűnést keltő lány az életben is egymásra talált.

– A forgatásokon ismerték meg egymást, és tavaly december óta alkotnak egy párt – mondta a Borsnak egy bennfentes azok után, hogy egy olvasónk minderről a saját szemével győződhetett meg. – A múlt hét végén futottam össze velük egy zuglói benzinkúton. A vasárnapi boltzár miatt nagybevásárlást tartottak. A lány zöld haja azonban teljesen eltűnt, gyakorlatilag le volt borotválva a feje. Látszott, hogy jól kijönnek egymással, és boldogok együtt. A csomagjaikkal beszálltak a kis autójukba, és együtt, kettesben hajtottak el – közölte lapunkkal Kitti.

Természetesen szívesen beszéltünk volna Marcival és Tamarával is, de kérdéseinket csak az RTL Klub sajtóosztá­lyának küldhettük el. Ugyanakkor arra az értesülésünkre is választ kértünk, hogy Marci televíziós karrierje ebben az évadban véget ér, karaktere eltűnik a sorozatból. A csatornához közeli forrásunk megsúgta: a sorozat a német Berlin Tag und Nacht mintájára készül, s bár tartalmaz egyedi cselekményszálakat, és módosításokat, az eredeti forgatókönyv szerint Marcinak távoznia kell a sorozatból.

– A kreatívok sokáig keres­ték a lehetőséget, hogy melyik szálon, hogyan tarthatnák életben, de tudtommal nem találtak rá megoldást – mondta informátorunk, aki azt is tudni vélte, hogy Marci fodrászként akarja folytatni karrierjét, azaz visszatérne eredeti szakmájához.

Az RTL Klub a távozás kapcsán szűkítette a kört. – A szereplőink magán­életét most sem kommentáljuk, és ők sem nyilatkoznak róla. Marcinak nem kell rövidesen távoznia a sorozatból, a karaktere a közeljövőben nem tűnik el – közölte megkeresésünkre Világi Péter, az Éjjel-nappal Budapest sajtófőnöke.