Celeb

Emilio: A jó házasság a hitvesi ágyban dől el - interjú

Kovács Szilárd

Létrehozva: 2018.04.01.

<p>Hálószobatitkairól rántotta le a leplet Emilio. A népszerű énekes szerint ugyanis az ágyban dől el a jó házasság sorsa, és ebben a magassága sem akadályozhatja meg. </p>

Mennyire tartja magát macsónak? 

Inkább sármőrnek mondanám magam, mintsem macsónak, persze vannak ilyen tulajdonságaim is. Fontos a megjelenésem, hogy a hajam úgy álljon, ahogy én szeretem, nem beszélve egy jó öltönyről, ami sokat dob az összképen, mint egy igazi olasz dzsigoló. 

És akkor nem is ejtettünk szót az utóbbi években le­adott kilóiról!

Egészen pontosan 58 kilót adtam le. Ebben a legnagyobb segítségemre a gyomorgyűrűm volt, de ezt nem szégyelltem. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, energikusabb vagyok, ami elengedhetetlen a pörgős napjaimhoz. Muszáj volt, hiszen előbb-utóbb az egészségem, sőt az életem lett volna a tét, ha nem változtatok. 

Soha nem zavarta önt a férfiasságában, hogy a felesége jó pár centivel magasabb önnél?

Robert De Nirót vagy Al Pacinót nem zavarta, bomba nőkkel hozta őket össze a sors. Akkor engem miért érdekeljen? Nincs ezzel semmi baj, mert az ágyban mindig egy magasak vagyunk, miután „kicselgáncsolom” az én szerelmemet. 

Mit ért egészen pontosan az említett sportmutatvány alatt? 

Mindig azt mondja Tina, hogy igazi „cselgáncsbajnok” vagyok az ágyban, értse mindenki ezt úgy, ahogy akarja. Minél több és minél forróbb az együttlét, annál jobb, hiszen a jó házasság a hitvesi ágyban dől el. A mai napig szerelmes vagyok Tinába, aki nemcsak a gyermekeim anyja, de a legjobb barátom is. Szinte a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk. A munka is összeköt minket, nem beszélve a Drága Családom – Az Emilio Família című valóshágshow-ról, amelyben a gyermekeinkkel és a feleségem nagymamá­jával, Bangó Margittal szerepelünk együtt. 

Hogyan lehet életben tartani a lángot a hálószobán kívül? 

Máig szerelmes leveleket írok neki, mivel meg kell becsülnöm, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével élhetem le az életemet. Lehet, ez annyira nem macsós, de én vállalom, hogy én egy nagyon érzékeny férfi vagyok.

Szokott sírni? 

Rengeteget! Bármitől el tudok érzékenyülni. Sokak szerint ez a gyengeség jele, de ez csak azt bizonyítja, hogy nem vagyok gyáva, aki elrejti az érzelmeit. A gyávaságnál rosszabb tulajdonságot el se tudok képzelni. A gyermekeimtől bármilyen körülmények között képes vagyok elgyengülni, akár csak egy mosolyuktól is. 

A gyermeki örömnél nincs fontosabb, ezért is igyekszem segíteni a hátrányos helyzetű kicsiket és árvákat is. Amit szintén nem tartok cikinek, hogy Tinával sokszor nézek romantikus filmeket, amiken szintén könnyekig meg tudok hatódni. 

Hamarosan fellép a Seven nevű formációval a Papp László Sportarénában. Ez egy igazán macsós együttes lett, olyan tagokkal, mint például Gáspár Laci, Gitano, Kökény Attila, Oláh Gergő, Freddie vagy Takács Nikolas. Önnek mi a szerepe ebben a felállásban? 

Dobosként én vagyok a zenekar motorja. Mindannyian mások vagyunk a srácokkal, de így alkotunk egy egységet. Exkluzív és megismételhetetlen lesz ez a buli, sőt a próbák alapján elmondhatom, hogy Magyarországon ilyen zenei élményben nem volt még része a közönségnek, olyan lesz, mint a nyolcvanas években volt a We Are the World című sláger, amihez a legnagyobb világsztárokat sikerült összegyűjteniük az alkotóknak. A fiúkkal is könnyű volt összecsiszolódni a közös ebédek alatt, dőltünk a nevetéstől, rengeteget ugrattuk egymást, de amint bementünk a stúdióba, azonnal vérprofivá vált mindenki, és a feladatára koncentrált. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168924_auto_resized.jpg
origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714390811
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165676_auto_resized.jpg
life.hu

Kitálalt a királyi család egykori sajtósa: „Harry teljesen más ember lett, mióta megházasosott"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165936_auto_resized.jpg
vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169256_auto_resized.jpg
ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166171_auto_resized.jpg
vg.hu

Itt vannak az otthonfelújítási program részletei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714390811
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714390811
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714390811
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást