Elvarázsolta párját Ágica kisfia

A VV egykori sztárja aggódott, hogy érzi majd magát a kedvese a négyéves Patrikkal összezárva, de a fiúk hamar egymásra találtak.
A VV egykori sztárja aggódott, hogy érzi majd magát a kedvese a négyéves Patrikkal összezárva, de a fiúk hamar egymásra találtak.

Szögeczki Ági nem győz hálálkodni a sorsnak, amiért tíz hónappal ezelőtt végre újra eltalálta szívét Ámor nyila. Az interneten felbukkant jóképű udvarló azóta minden percben elkápráztatja a fiatal anyukát. Szerelemittas boldogságában Ágica azóta visszaköltözött kisfiával Miskolcról Budapestre, egy zuglói albérletbe, hogy a távolságot leküzdve még közelebb lehessenek egymáshoz.

Ágica egy kicsit tartott a törökországi nyaralástól, de végül remekül ment minden

– Sok időt vagyunk együtt a párommal és a fiammal, de mivel egyelőre még nem bútoroztunk össze, ezért csak most, egy törökországi nyaralás során volt alkalmunk először 0–24 órában, egy teljes hetet együtt tölteni hármasban – újságolta boldogan Ágica, nem tagadva, hogy volt némi félelme azzal kapcsolatban, hogy boldogan fog-e visszatérni az utazásból, vagy szomorúan.

A kis Patrik imádja a vizet, édesanyja alig tudta kirobbantani a medencéből

– Patrikkal már ismerték egymást, de azért aggódtam egy kicsit. A páromnak egyáltalán nem volt még gyermeke, most meg egy négyéves kissráccal, meg velem lesz összezárva huzamosabb ideig. Második napra minden aggodalmam és félelmem elillant. Annyira jól egymásra találtak, hogy a legjobb barátok lettek. Mindketten imádják a vizet, alig lehetett kirobbantani őket a medencéből, a párom reggeltől estig dobálta a karúszóval felszerelt fiamat a vízbe, amit én biztosan nem bírtam volna – mesélte Ági, akinek eszébe sem jutott volna Törökországba menni, ha az utazási iroda meg nem győzi.

Ágica új kedvese és Patrik pár nap alatt a legjobb barátok lettek

– Tartottam attól, hogy nem túl veszélyes-e, ahová utazunk. Szerencsére nem volt semmi gond. Sőt álmomban nem gondoltam volna, hogy Törökország ennyire családbarát. Külön játszóház, és gyermeksarok van a szállodákban és éttermekben a kicsiknek. Elképesztően tökéletes volt az egész. Feltöltődve, jókedvűen és nagy boldogságban telt ez az egy hét – áradozott Ágica.