Eluralta a szex a ValóVilágot - 18+ videó

Több mint három hónappal ezelőtt vették birtokba a Villát a VV8 szereplői, akik hétről hétre fogyatkoztak. Vasárnap este végleg bezárul az ajtó, amikor a győztes utolsóként elhagyja a luxusbörtönt. Kiderül, ki folytathatja az életét milliomosként. A villalakók ugyan csak önmagukat adták, ám ez bőven elég volt ahhoz, hogy a nézőket megbotránkoztassák vagy megnevettessék. Lássuk a villalakók legemlékezetesebb pillanatait!

Vivien legviccesebb pucérkodásai

1. Bekente magát önbarnítóval, majd végigrohant a lakáson, hogy megszáradjon. „Így az unikornisok szoktak szárítkozni. Elképzeltem, hogy a felhők közt repülök, és szárítgatom magam.”

2. Meztelen szellemként loholt Soma után. „Én egy meztelen szellem vagyok, Soma, és mindjárt elkaplak!”

3. Mindenki szeme láttára ápolta le borotválkozás után jégbalzsammal a legkényesebb testrészét. Sikított a fájdalomtól, ezért a többiek felvilágosították, hogy ez nem arra való.

A legerotikusabb jelenetek

1. Az első helyen mindenképpen Mici és Krisztián végzett, ők a villa minden zegzugában egymásnak estek. A villalakókkal közös szobában is képesek voltak gátlástalanul hancúrozni.

2. Evelin és Soma megszégyenítette még a pornósokat is. Már ami a szex közbeni beszélgetéseiket illeti. Evelin egy egész felnőttfilmforgatásra elegendő kéziszótárt mondott fel akciózás közben.

3. Zseraldin és Tivy a paplan alatt, józanul lettek egymáséi. Másnap azonban nem tudták eldönteni, hogy a maci melyik málnásba tért be.

Legjobb beszólások

Vivien: „Ha ezt nem iszod meg, nem leszel barbie-princess!”
Tivy: „Apukám is megmondta, hogy a hajszárítás duplaannyi áramot fogyaszt.”
Gina: „Én szerencsétlennek tartom magam, gyerekként sem találtam még csak egy százast sem az utcán.” Soma: „Amikor egy rossz poén elsül, rajtam csattan a húr.”
Soma a Rubik-kockáról: „Ilyen bűvös kockát még sosem raktam ki. 3D-s bűvös kockát raktam ki egyszer, de az teljesen más, mert az köralakú.”
Tivy Zsoltiról: „Zsolti azt mondta, hogy őt jobban szeretik kint, mert hogy intel...intellektuális, vagy mi.”
Gina: „Most is a külsőmet kezdi el degenerálni.”
Mici Zsoltinak: „Én is tudok ellenszenvet mondani ellened.”
Zsolti Micinek: „Rendelkezek olyan intelligenciahányadossal, amiről te csak álmodhatnál.”
Gina: „Én veszekedni és konfórtálódni is merek.”