Eltört a bordája Galambos Erzsinek

Kutyasétáltatás közben érte baleset a 83 éves, Kossuth-díjas színésznőt, akit nagyon várnak vissza a színházba.
Kutyasétáltatás közben érte baleset a 83 éves, Kossuth-díjas színésznőt, akit nagyon várnak vissza a színházba.

Mindig is imádta a négylábúakat Galambos Erzsi, akit a kutyák tartanak fiatalon, hiszen naponta kétszer is megsétáltatja kedvencét.

Ám éppen ez a séta okozott most nagyobb bajt: a 83 éves, mindig vidám színésznő bordáját törte, mikor kutyasétáltatás közben megbotlott és elesett még január közepén. A Kossuth-díjas színésznő nem akart lapunknak nyilatkozni állapotáról, pihenésre van most szüksége, s a rajongóktól is türelmet kért, ugyanis még nem lehet tudni, mikor állhat újra színpadra.

A József Attila Színház örökös tagjának eddig egyetlen előadását kellett csak lemondania. – A Mici néni két élete telt házas előadás, így ezt nem tudtuk le­mon­da­ni. Galambos Erzsit nehéz pótolni, de helyettesítéssel megoldottuk az estét, Molnár Zsuzsa ugrott be helyette. Nagyon várjuk, hogy Erzsi felépüljön – mondták el lapunknak a színház sajtóosztályán.

Esztergályos Cecília szintén bízik benne, hogy hamarosan újra pályatársával és barát­nőjével játszhat a legendás darabban, aminek következő előadása március 18-án lesz. Galambos Erzsi a most galibát okozó kiskutyát ráadásul Cilitől kapta.

– Mikor a 18 éves kutyája meghalt, én beszéltem rá Erzsit, hogy azonnal szerezzen be egy másikat. A yorki fajtájú, négy­éves Zorro kutyája az én kutyám leszármazottja, ugyanabból az alomból vannak. Édes, kedves, békés kutya, öt év körül lehet – magyarázta Esztergályos.