Első babáját várja a 37 éves Fresh Wiki

Szerelemgyereket hord a szíve alatt Fresh Wiki. A 37 éves énekesnő a nyáron kel egybe a baba édesapjával, hogy mire megérkezik a kicsi, hivatalosan is családot alkossanak.
Szerelemgyereket hord a szíve alatt Fresh Wiki. A 37 éves énekesnő a nyáron kel egybe a baba édesapjával, hogy mire megérkezik a kicsi, hivatalosan is családot alkossanak.

Túl van már a negyedik hónapon, ezért már vállalta a Fresh együttes barna szépsége, hogy beavatja a Bors olvasóit élete nagy boldogságába: gyermeket vár. Wiki és párja egy éve vannak együtt, és már az első percben tudták, hogy a találkozásuk egy életre szól.

– A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk – meséli Wiki. – Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam – simítja végig egyre kerekedő pocakját az énekesnő.

Sikerei csúcsán a Fresh duó. Már Andi számára sem elsődleges a popkarrier

– Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel és ámulattal figyeljük a testemen történő változást.

Csodaként éli meg terhességét az énekesnő, aki augusztusra várja a kicsit

Gyulai Wiki 1997 óta tagja a Fresh nevű formációnak, amit kezdetben három csinos énekesnő alkotott, 2003 óta Andival duóban énekelnek. A lányok elképesztő sikereket értek el, és a mai napig aktívak, kérdés hát, hogy Wiki terhességével ennek vége szakad-e.

– Andi a zenekari teendők mellett a Zenebutik tévécsatornánál dolgozik, már beszéltünk róla, hogy a jövőben valószínűleg ez lesz számára is az elsődleges fontosságú feladat az éneklés helyett, vagy mellett – magyarázza Wiki. – Az a helyzet, hogy még nem gondoltam bele, mi lesz a zenekar jövője. Jelenleg nem tudok és nem is akarok mást tervezni, mint a babám érkezését, és az anyai teendőket.