Először látta unokáját Gombos Edina anyósa

Augusztus óta él Floridában Gombos Edina és családja, akik mostanra tudják kimondani azt: jó döntést hoztak a költözéssel.
Augusztus óta él Floridában Gombos Edina és családja, akik mostanra tudják kimondani azt: jó döntést hoztak a költözéssel.

Mindössze 3 hónapos volt a kis Matteo, amikor szülei úgy döntöttek, kockáztatnak, és minden biztosat hátrahagyva Floridába költöznek. Mivel Alberto szülei kubában élnek, a kisfiút még nem látták, Mirandát is csak kétszer. Az idősebb Alberto ráadásul kubai, így ő az Egyesült Államokban sem tudja megnézni a kicsiket. Nem úgy Gombos Edina anyósa, Maria Elena, aki spanyol állampolgár, és bármikor utazhat. A kisfiúval most, Floridában találkozott először. Edina azt hitte, hiszti lesz, mert a fiúcska azóta nem volt idegen kézben, hogy kiköltöztek, de Matteo nagyon örült a nagyinak.

Edina a Bestnek azt is elmesélte, a kubai rokonok igen hálásak azért, hogy mindent hátrahagyva új életet kezdtek Floridában. - Anyósomék Miri születése után nem győzték elégszer megköszönni, hogy a karrieremet félbeszakítva megajándékoztuk őket még egy csöppséggel. Biztosak voltak benne, hogy miután visszamegyek dolgozni, nem vehetek ki még egyszer szülési szabadságot. Azt hitték, nem lesz több gyerekünk, így nagyon meglepődtek, amikor bejelentettük az újabb baba érkezését. Még nagyobb volt az öröm, amikor megtudták, hogy kisfiú lesz. Aztán tavaly nyáron, amikor kiderült, hogy mindent hátrahagyva, hatalmas áldozatot hozva a két gyerekkel vágunk bele egy teljesen új életbe, órákig sírtak - mondta Edina.