Élő szexbaba lett a lefogyott Kelemen Annából

A celeb legutóbb arról számult be lapunknak, hogy a nyár folyamán a szexuális élvezeteknek fog élni, és nem zárja be az ajtót a lányok előtt sem. Mint mondta, ezért is regisztrált több szexoldalra is.

“Ez a nyár az élményszerzésé. Élem az életem, és hagyom, hogy sodorjon az élet, az sem baj, ha bejárom az országot vagy Európát. Azt sem szégyellem, a finom biszexualitás része az életemnek, volt már néhány kellemes élményem nőkkel. És nagyon remélem, lesz is még. Amit a leginkább szeretek, az vi­szont a két nő és egy pasi felállás” - így nyilatkozott napokkal ezelőtt lapunknak.

Úgy tűnik, Kelemen Anna tényleg minden szinten felkészült a nyárra, mert amikor megpillantottuk, annyira meglepődtünk, hogy hosszú időbe telt mire rájöttünk, valóban ő áll előttünk. A celeb ugyanis teljesen kivirult és nem mellesleg lefogyott, amit divatosan úgy lehetne megfogalmazni: bombatestű lett.

Készítettünk is róla egy képet, amelyhez kaptunk egy másikat is, amelyet a megfelelő helyen kikockáztunk, de ennek ellenére is lehet látni, nem aprózta el a fogyókúrázást. Hogy hány kilótól szabadult meg, nem tudjuk, mert bár kérdeztük tőle, azt a választ kaptuk: sosem állok mérlegre, nem tudom mennyi volt a súlyom, de azt sem tudom, most mennyi.