Elnémultak Lagzi Lajcsi ügyvédjei

Akár otthon is karácsonyozhat Lagzi Lajcsi – tudta meg a Bors. Dr. Fröhlich Krisztián is reméli: áttörés várható az eljárásban.
Akár otthon is karácsonyozhat Lagzi Lajcsi – tudta meg a Bors. Dr. Fröhlich Krisztián is reméli: áttörés várható az eljárásban.

Újabb fordulat a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett nyomozások ügyében: a Bors információi szerint a trombitaművész egy újabb ügyvédet bízott meg a védelmével, miközben két meglévő önként némul. Dr. Szilágyi Roland és dr. Berényi András megkeresésünkre egy közös közleményben reagált, és adott megerősítést a Borsnak.

„Galambos Lajos a tegnapi nap folyamán dr. Fröhlich Krisztián ügyvéden keresztül kiadott közleményére reagálva, miszerint új vezető védőt bízott meg dr. Szilágyi Roland helyett, tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy a védelem struktúrájának változása miatt a jövőben sem dr. Szilágyi Roland sem dr. Berényi András semmilyen kommunikációt nem kíván folytatni Galambos Lajos bármely ügyében a sajtó munkatársaival.”

© Fotó: MTI

A Bors úgy értesült, nem véletlen, hogy a fent említett védők ezentúl nem nyilatkoznak majd Lajcsi ügyével kapcsolatban, megbízható forrásunk szerint ugyanis az ügyészég egyikőjükkel szemben kizárási indítvánnyal élt. Hogy miért? Egyelőre rejtély. Dr. Fröhlich Krisztián mindenesetre csütörtökön bent járt Lajcsinál, és a Borsnak jó hírekkel szolgált vele és az üggyel kapcsolatban is.

Családtagok eltiltva

Mint ahogyan a Bors arról elsőként beszámolt, kizárólag a gyermekei látogathatják az előzetesben Galambos Lajost. Ők is csak kéthetente, egy órát tölthetnek vele. Most azt is megtudtuk, hiába kérvényezte Lajcsi testvére, Galambos István másodszor is, hogy kapcsolattartó lehessen, ismét elutasította a bíróság.

– Bizakodó vagyok! Én szerintem áttörés várható az ügyben rövidesen – mondta a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián. – Mindig is védő voltam az ügyben, csak kicsit a hangsúlyok áttolódtak. Dr. Borza János kollégánkat kértem meg, hogy némiképpen a médiaszerepléseket háttérbe szorítva kezdjünk hozzá az elemző munkához. Lajcsi jól van, már tíz kilót fogyott, fizikailag jól érzi magát. Áttörés várható az ügyben – hangsúlyozta újra, majd kérdésünkre, karácsonyra otthon lehet-e a mulatós zene királya, röviden reagált: dolgozunk rajta!