Elképesztő: hatalmasat tévedtek Bajor orvosai

Újra napozhat, nevet és meccseket néz: Bajor Imrét fűti a gyógyulás iránti vágy, és nyerésre is áll. Pedig decemberben még vészjósló diagnózist kapott az orvosoktól: múlt év végén csak egy-két hónapot adtak neki.
Újra napozhat, nevet és meccseket néz: Bajor Imrét fűti a gyógyulás iránti vágy, és nyerésre is áll. Pedig decemberben még vészjósló diagnózist kapott az orvosoktól: múlt év végén csak egy-két hónapot adtak neki.

Él, mert élni akar – mondják a színészről azok az orvosok, akik fél évvel ezelőtt még egy lyukas garast sem adtak volna az életéért. Imre viszont fityiszt mutatott a végzetnek, és „túlélő üzemmódba kapcsolt”. Hihetetlen módon a legfrissebb leletei kifejezetten biztatók, annak ellenére is, hogy a múlt héten még infúziókkal a karjában feküdt egy kórházi ágyon.

A Bajor Imre egészségügyi állapotával foglalkozó csoport egyik tagja most megdöbbentő titkot árult el a Borsnak.

– Decemberben egy-két hónapot adtak neki az orvosok – mondta a neve ­elhall­ga­tá­sát kérő forrás lapunknak. – Ennek ellenére Imre tovább folytatta a kezeléseit, amelyek eddig is eredményesnek mutatkoztak. Olyannyira, hogy a tüdejében és az agyában található daganatok nem nőttek tovább.

Tény, hogy bár Imrét kezelés nélkül hazaküldték a kínai orvosok, azóta is él, és egyre jobb erőben van. Ha egy picit is nőtt volna az agyában lévő daganat, azt valószínűleg nem éli túl, olyan helyen diagnosztizálták – magyarázta a szakember, majd folytatta: – Imre újra otthon van, nevet, természetesen nézi a foci-vb-t, és a hétvégén már a napfényt is élvezheti a kertben. Még járókerettel jár, de rettenetesen bizakodik, mert napról napra több erőt érez magában. A kezelései a jövő héttől folytatódnak, hiszen a jelek szerint nyerésre áll a háborúban, igaz, számos csata vár még rá. Min­den­esetre hajtja az életereje, és meg fogja mutatni, hogy talpra áll – mondta forrásunk.

Álításaival kapcsolatban a Bajort régóta kezelő dr. Vargha Zoltánt is meg szerettük volna kérdezni. Ő azonban nem kommentálta értesüléseinket, csak annyit közölt: a családdal történt megállapodásuk értelmében egyelőre nem kíván nyilatkozni Bajor-ügyben.