Elkaszálják Vajnáék a Jóban Rosszbant?

Alapos ráncfelvarráson megy keresztül a TV2. Andy Vajna új embere, Dirk Gerkens már megkezdte a munkát a kereskedelmi csatornánál.
Alapos ráncfelvarráson megy keresztül a TV2. Andy Vajna új embere, Dirk Gerkens már megkezdte a munkát a kereskedelmi csatornánál.

Egy éven belül látványos változásokat várnak az új vezetők a TV2-nél, terveikbe a hosszú hónapokon át tartó tárgyalások után a csatorna dolgozóit is beavatták – tudta meg a Bors.

A TV2 vasárnap jelentette be, a tranzakció lezárult, így papíron is tulajdonost váltott a csatorna. Simicska Lajos üzlettársa, Fonyó Károly viszont közölte: nem érkezett meg hozzájuk a vételár, így az adásvétel érvénytelen.

Az ellentmondások ellenére megkezdődtek a munkák a Róna utcában. Eddig a Show and Game gondoskodott évek óta a Jóban Rosszban készítéséről. Szerződése a nyáron lejár, ezzel kapcsolatos kérdéseinket eljuttattuk a TV2-höz. A válaszból kiderül, itt is változásokra lehet számítani.

– A TV2 új vezetése jelenleg a vállalat hosszú távú érdekeit képviselő stratégia kialakításán dolgozik. Ennek része számos terület felülvizsgálata, ilyen például a produkciós megállapodások átgondolása is. Konkrétumokról a későbbiekben adunk tájékoztatást – ígérte a csatorna sajtóosztálya. Arra nem kaptunk választ, hogy a műsor meddig maradhat még a képernyőn.