Elhagyta Kozsót élete nagy szerelme

Jó ideje viharok mérgezték Kozsóék kapcsolatát. A Bors megtudta, Keira – aki végig ott volt az énekes betegágyánál – szakított.
Jó ideje viharok mérgezték Kozsóék kapcsolatát. A Bors megtudta, Keira – aki végig ott volt az énekes betegágyánál – szakított.

Szombaton este a szlovákiai Révkomáromban az Ámokfutók koncertezett, Kozso azonban szerelme, Keira nélkül érkezett, két táncoslány kísérte csak a színpadon. Az énekes látszólag nincs jó bőrben, talán ez lehet az oka annak is, hogy egy alkalommal leesett a színpadról: egy hangfalra, a fenekére zuhant. A Bors egyik olvasója további információkkal is szolgált, ami a Szamurájt és szerelmét illeti.

– Állítólag régóta nincsenek már együtt, Keira el is költözött Kozsótól, és egy fővárosi bárban vállalt munkát. Egy közeli ismerősöm mindezt a lány köreiből tudja. Úgy érzi, sokat tett azért, hogy Kozso felépüljön és talpra álljon, végig kitartott mellette a nehéz hónapokban, mégsem be­csülte őt eléggé az énekes. Nem volt már felhőtlenül boldog mellette. Hetekkel ezelőtt már azt is fontolgatta, nyilvánosságra hozza a szakításukat, hogy végre nyugodtan, magyarázkodásoktól mentesen élhessen, de ehhez talán még nem volt elég bátorsága – mondta a Borsnak az informátor.

A lány új munkahelyén sem titok egy ideje a szakítás, sőt az ott dolgozók személyesen is megtapasztalhatták, a válás egyelőre nem problémamentes. A Bors munkatársa szombaton este látogatott el a bárba, ahol a helyiek beszédesek voltak.

– Való igaz, Keira itt dolgozik egy ideje, és nagyon jól érzi ma­gát. A hely egyébként kísértetie­sen hasonlít Kozso teaházára – mondta egy kedves lány a bárból. – Az is igaz, Kozso és a barátai is gyakran felbukkantak már itt. Annak ellenére, hogy Keira kifejezetten kérte, ne jöjjenek. Sokszor azt érzi, megfullad már, a munkahelyén sem lehet nyugta. Ugyanakkor a szíve mélyén biztosan megérti Kozsót, hiszen a lány szinte az énekes egyetlen lelki támasza, fél, hogy elveszíti őt – magyarázta.

A Bors úgy tudja, szombaton este szintén a bárban kellett volna dolgoznia Keirának, munkatársaink azonban nem találkoztak vele. Igaz, utólag kiderült, feltehetően csak este nyolc után ment be, és a jelek szerint később más programja is akadt. Aznap éjjel ugyanis egyszer még feltűnt Ko­zso oldalán, mégpedig Tiszaújvárosban, egy fellépésen.

Az énekest vasárnap délelőtt telefonon értük el. Kozso azt állította: egy szó sem igaz a szakításból. Keirát nem tudta adni, mert állítólag a fellépés után Budapesten maradt, a barátainál aludt. A lányt a közösségi portálon kérdeztük volna, de csak annyit közölt: ez nem telefontéma, és nem is közösségi portálon szeretne erről beszélni.

Keira oldalán mindenesetre érdekes bejegyzések sorakoznak, Kozsóval közös fotó tavaly február óta nincs fenn. „Mit utálnak a nők legjobban a férfiakban?”, „A gyáva pasi, aki nem mert leszokni a nőkről”, „Veszélyes férfit szeretni – A rosszfiúság lélektana”, „Miért hullanak szét olyan könnyedén a mai modern párkapcsolatok?”, „Mi az, amit minden nő megérdemel egy párkapcsolatban?” – ilyen és ezekhez hasonló témájú cikkek váltják egymást sorjában. Beszédes cí­mek.

Kozso a Story-gálára is egyedül ment. Privát oldalán pedig a kapcsolatok címke alatt csak ennyi olvasható: egyedülálló.

Kapcsolódó véleménycikkünket ide kattintva olvashatja!