Elhagyja török luxuséletét Csősz Bogi

Török milliárdos férje nélkül költözik Magyarországra Csősz Boglárka, hogy színészi karriert építsen. A házaspár így csak hébe-hóba tud találkozni.
Török milliárdos férje nélkül költözik Magyarországra Csősz Boglárka, hogy színészi karriert építsen. A házaspár így csak hébe-hóba tud találkozni.

Még Boglárka újdonsült kebelbarátnője, a Viasat3 Feleségek lu­xuskivitelben című műsorának egyik szereplője, Vivien is furcsállja, hogy Bogi hátat fordít fényűző török életének, az 1300 négyzetméteres villának, a kiszolgálószemélyzetnek és férjének azért, hogy visszaköltözzön Budapestre. Vivien szerint ha valaki boldog párkapcsolatban él, akkor nem költözik el egy másik országba a párjától.

Hazaköltözik milliárdos férjétől Csősz Boglárka

– Többet leszek egyedül, az biztos. Buraket nem zavarja, hogy én többet vagyok itthon, csak nyilván ami engem zavar ebben az az, hogy ő nem tud sokat jönni. Néha majd csatlakozik hozzám hétvégenként – mondta el a ma esti epizód felvételén Bogi, aki cáfolja, hogy gondok lennének a házasságával, azt állítja, boldogan élnek, csak azért szeretne Budapestre költözni, hogy megpróbáljon karriert építeni.

– Most már eltelt annyi idő, hogy ott kinn megvan a saját életem, mindenben jól érzem magam, nincsenek problémáim, és arra gondoltam, hogy mivel nagyon hiányzik Budapest, visszajönnék dolgozni. Töb­bet szeretnék fi­gyelni itthon a színészetre – ma­gyarázta Bogi, aki ki­lenc évvel ez­előtt ment hozzá a török mil­liárdoshoz, és költözött a kacsalábon forgó palotájába. Az Apám beájulna egykori sztárja bizonyítani akar.

A törökországi luxusból hazatérő fiatalasszony itthon gyerekzaj nélküli, kertes házban szeretne lakni

– Törökországban már olyan jól megtaláltam a helyem, na­gyon sok projektben vettem részt, játszottam sorozatokban, filmekben, és most azt érzem, hogy ott elkezdtem kiteljesedni, és itt a lehetőség, hogy itthon is így legyen – beszélt Bogi az elképzeléseiről. S hogy milyen helyen szeretne lakni ezután?

– Nem szeretem a felhőkarcolókat, laktam már ott is. Nem az én világom. Nekem az kell, hogy legyen külön magánkert, nyugalom, csend, és ne halljam a gyerekzajt – tette hozzá.