Celeb

Elásott hullát találtak Lajcsi birtokánál

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2016.01.08.

Egy fiatal nő holttestére bukkantak az előzetesben ülő zenész birtoka melletti szántásban. Gyilkosság történt, Lajcsi családtagjait megdöbbentette az eset.

A világ egyik legnyugalmasabb helye volt egy évvel ezelőtt Boldogasszonypuszta. A település alig tucatnyi lakóját a madárcsicsergésen kívül semmi sem zavarta meg.

Tavaly tavasszal aztán egy csapásra véget ért ez az idilli élet, amikor a víz-, a gáz- és a villanyszolgáltató munkatársai megjelentek a település leghíresebb lakója, Lagzi Lajcsi birtokán. Az ellenőrök lekötötték Lajcsiékat a rendszerről, ők voltak az első váratlan vendégek a faluban. Októberben már kommandósok ugráltak be az udvarba, a családfőt és feleségét bilincsbe verve hozták ki, Lajcsi előzetesbe került, a település élete pedig egyik napról a másikra megváltozott. Volt, hogy kutatócsoportok a birtok mellett a földet ásták illegális gázvezetéket keresve, aztán tartályokat kerestek. Máskor búvárok érkeztek, akik a tó alját fésülték át, kocsik és kincsek után kutatva. 

A falu élete ma már sokkal jobban hasonlít egy amerikai gengszterfilm helyszínére, mintsem egy átlagos, Esztergom megyei kis magyar településére. Pláne a tavalyi esztendő utolsó napjai óta. Merthogy a fent leírt események sajnos mind eltörpülnek a legfrissebb történések mellett: 

– A falu­siak több mindent mondanak: vagy kutya ásta ki, vagy va­dászok ta­lálták meg, de az biztos, hogy valaki bűncselekményt követett el, mert eltemette ide azt a szerencsétlen fiatal nőt – kezdi mondandóját a falu egyik lakója, aki véletlenül lett szem- és fültanúja a település története legdurvább bűntényének.

– December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt – meséli informátorunk, aki fotókat is ké­szített a bűntett helyszínén, amiért természetesen jár a 15 ezer forint.

– Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak.

Lajcsi családja, Boglárka és a gyerekek a Bors munkatársától értesültek a szörnyűségről. Ügyvédjükön keresztül annyit mondtak, nagyon megdöbbentek a hír hallatán, elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre töltik a mindennapjaikat.

A férj a gyanúsított

Egy ma (péntek) reggel negyed hétkor kiadott rendőrségi közlemény szerint miután egy komáromi férfi december 30-án délután Mocsa közelében egy nő holttestére bukkant, az orvos a helyszínen idegenkezűséget állapított meg. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Másnapra a nyomozók azonosították az elhunytat. Kiderítették, hogy a Győri Rendőrkapitányság kereste eltűntként. A rendőrök január 6-án, azaz e hét szerdán gyanúsítottként hallgatták ki az asszony férjét, a 45 éves, tatabányai B. Róbertet. Őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132040_auto_resized.jpg
origo.hu

Filmre vettek egy imádkozó sáskát, de ami utána jött, arra senki sem volt felkészülve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27107_resized.jpg?avcount=1713250211
origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132857_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132843_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

7 isteni finom sós palacsinta, amit imádni fog a család

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17124933_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ha utánvéttel rendeli meg a csomagjait, jobb, ha szemmel tartja a futárt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27100_resized.jpg?avcount=1713250211
origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17117288_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Így lesz csodásan dús a leander - íme az olasz trükk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133406_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Hiába kiabáltam, hogy állítsák meg" – piroson tekert át a hároméves kecskeméti kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127599_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132913_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő fordulat a Hableány-katasztrófájában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EZKv9B2w-QarG-nZtE7cLd-HYIbjVVOWqRpc7H_mlw4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJkNGJmNGQ1OTIwMzRmNDhiOTc5YmYxNzk0ZjhiMThk.jpg
Megsúgjuk

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LWOfjxZ7Fa8T6kcnjaRSdFenbQhwKmWFvky2b1z5kgM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk0OThlYzhiOWU4MzQ5YmI5ZmFhZTUwYTc2MjVkODM3.jpg
színház

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban