Celeb

Elárulta szerelme Bereczki Zolit

kbv

Létrehozva: 2018.04.23.

<p>Súlyos, drámai vallomást tett a színész: egy Duna-parti szép ígéret után átverték. Annyira megbántotta a szerelme, hogy még mindig nem mászott ki a gödörből.</p>

Sikeres, és kifejezetten jól áll neki a kor. Amihez nyúl, arannyá válik, még akkor is, ha elhagyja az Operettet vagy a TV2-t, és a saját lábára áll. Nők százai omlanának boldogan a karjába – Bereczki Zolit azonban nagyon nehéz lesz megközelíteni. A 41 éves színész ugyanis olyan súlyos szerelmi csalódáson van túl, ami az egész éle­tét megváltoztatta. A csalódás miatt nehéz lesz újra közel en­gednie magához valakit.

A vallomás azért is annyira megdöbbentő, mert Bereczki azóta nem beszél a magánéletéről, hogy Szinetár Dórával öt évvel ezelőtt elváltak, így azt sem lehetett tudni, hogy volt kapcsolata. A színész most Ábel Anita kedvéért tett kivételt. A színésznő a napokban indította el internetes sorozatát, az Ani­ta Storyt, amiben híres embere­ket faggat. A műsor egy pontján az adott híresség barátai is kérdezhetnek. A nagy kérdést, miszerint mit nem tud megbocsátani Zoli, Pokorni Lia, a színész egyik legjobb barátja tette fel. Ekkor tört elő Zoliból a keserű vallomás.

– Nem itt, de a Duna-parton történt egy ígéret. Milyen ígéretek szoktak elhangozni a Du­na-parton? Ami egy ha­zugság volt – mondta a színész, aki arra gondolhatott, egy Duna-parti romantikus séta alkalmával hangzott el a szerelmi vallomás.

– A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelent – folytatta Zoli, akin látszott, hogy nagyon nehezen beszél erről a fájdalmas érzésről. De azt elárulta, barátai már korábban is próbálták felnyitni a szemét. Tudniillik, ha a mai okostelefonokra érkezik egy üzenet, az egyből látszik a képernyőn, ha valaki lefordítja, hogy párja ne lássa ezeket a sorokat, az mindenképp gyanús kell, hogy legyen. Aligha lehet szó másról, mint megcsalásról.

– Amikor a barátaid próbálnak felpofozni, és mégse megy, és utána az egész összeáll, akkor az nagyon nehéz. Nyilván az egy tanítás, hogy akkor hogy kell tudni megbocsátani, meg ezen túllépni. És újra nyitottnak lenni – fogalmazott a színész, akit kerestünk, ám nem kívánt nyilatkozni.

Ez érthető is, hiszen mint közben kiderítettük, a fájdalmas hazugság, a megcsalás élménye még annyira friss és annyira mély nyomot hagyott Zoliban, hogy képtelen erről beszélni. Az viszont kiderült a műsorból, hogy a színészt teljesen megváltoztatta ez az élmény. – Nagyon nehéz önmarcangolós, önszétszedős és magamat újra összerakós időszakot tudok magam mögött, és talán még nincs is vége. (…) Egyre stabilabb vagyok, és egyre jobban úgy érzem, hogy a lábam a földre ért, és nem az a kölyökvizsla vagyok, aki voltam. (…) Felnőtt férfi lettem – mondta Bereczki, aki építkezik, hamarosan elkészül az új otthona, s úgy reméli, a költözéssel képes lesz végleg maga mögött hagyni az elmúlt nehéz időszakot.

Udvarláskor akadály az ismertség

Hogy a sármos színésznek van-e vagy nincs szerelme, régóta találgatják. Bereczki Zoli mindig is hátránynak tartotta az ismerkedés terén, hogy ismert, mert sosem tudott egy hölgynél a „nulláról indulni”, meg kellett küzdenie az előítéletekkel. De alapvetően nagyon produktívan áll a kapcsolatokhoz, amiért szerinte mindennap mindkét félnek tennie kell.

2016 decemberében, amikor a Sztárban sztár + 1 kicsiben szerepelt, egyszer el is szólta magát, hogy talán van valakije, amikor otthonáról úgy fogalmazott, hogy abban többen laknak. Talán ez a szerelem ért most véget, s azért épít új otthont, hogy a rossz emlékeket a másik lakásban hagyhassa?

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141572_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27226_resized.jpg?avcount=1713582017
origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145931_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145786_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Jézusom, nem tudok beszélni” – jelentette ki az ATV-n Juhász Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143473_auto_resized.jpg
life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713582017
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143035_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Anyukája mellett szinte eltörpül a Szegedi Vadaspark legújabb, cuki lakója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713582017
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713582017
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145120_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/MVcTvZc_pQ2pn5eP0OgRxnsTEogtoejfWqaynBCgBbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiYTM0NjM4NGVkZDRiYjc4MzYwODIxN2Q1MjY0NDg0.jpg
Pletyka

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában