Ekanem Bálint feláldozta a fülét

Mindent a sikerért. De szó szerint. Az énekes vállalta a fájdalmat, az örök lyukat a cimpáján, csak jusson tovább.
Mindent a sikerért. De szó szerint. Az énekes vállalta a fájdalmat, az örök lyukat a cimpáján, csak jusson tovább.

A Sztárban sztár hatodik adására készülnek az énekesek. A legjobbak közül is a legeslegjobbak. Itt már minden apró mozzanat számít, nem is olyan hihetetlen, hogy az Elton John-produkció miatt Ekanem Bá­lint Emota a fájdalmat is vállalta.

A hangjával tudja meggyőzni a Sztárban sztár közönségét Ekanem Bálint © Fejér Bálint

– Teljes gőzzel készülök a hétvégi produkcióra, igyekszem mindent megtenni, hogy tökéletes Elton John lehessen belőlem, ezért vállalkoztam arra, hogy kilőjék a fülemet – mutatta lyukas testrészét büszkén. – Elvis profi tetováló és piercingszakember, így biztonságban éreztem magam. Nagyon égett a fülem, amikor átlőtték, de a siker érdekében simán megérte. Vasárnapig alkoholos folyadékkal kell kezelnem, ki tudja, lehet, hogy annyira hozzám nő, hogy még adás után is viselni fogom. Azért nem jelentett túl nagy problémát. Nem sérti a büszkeségem, ettől még nem érzem magam lánynak, és nem félek a fájdalomtól sem. Csak a pókoktól. Az eddigi produkcióknál azt tapasztaltam, hogy a maszk, a smink, a ruha sokat hozzáad az előadáshoz. Annál hitelesebben tudom előadni, minél több részletben ő vagyok. Az lesz a nehéz, hogy olyan sok dolgot Elton nem csinál koncert közben. Ülni fogok a zongoránál, és csak a hangommal tudom meggyőzni a nézőket.

Bálint azt tervezi, hogy csak ül majd a zongoránál, ahogy szerinte Elton John teszi a koncerteken © Reuters

Bálint is azok közé tartozik, akit nem csak a menedzsere kísér el vasár­nap esténként a Sztárban sztárra.

– A családból majd mindenki volt már, és a legjobb barátaim váltják egymást. Az szoktam mondani: figyelj, tesó, ha minden jól megy, a jövő héten te jössz.