Egzotikus szigeten rejtőznek Palikék

Évek óta találgatják, hogy hol lakik külföldön a Palik-Marsi házaspár. Ausztráliáról beszéltek, de a Bors megtudta, Spanyolországban élnek.
Évek óta találgatják, hogy hol lakik külföldön a Palik-Marsi házaspár. Ausztráliáról beszéltek, de a Bors megtudta, Spanyolországban élnek.

Egy gyönyörű szigeten, a földi paradicsomban találták meg az otthonukat Marsiék, akik másfél évvel ezelőtt tüntek el Magyarországról, ahol azóta is csak egy párszor jártak, látogatóban. A Bors információi szerint a házaspár – a régi pletykákkal ellentétben – nem Ausztráliában, és nem is Argentínában él, hanem mindössze kétezer kilomterre a szülőföldtől, a legszebb spanyolországi szigeten, Palma de Mallorcán.

A meseszép sziklapartjairól és az évszázados olajfákról híres szigeten egymást érik az éttermek, melyek lélegzet­elállítóan szép kolostorok lábánál üzemelnek. A turistaparadicsomban csak az igazán tehetős emberek engedhetik meg maguknak, hogy házat vegyenek. Az ok is egyszerű: itt szinte az összes ingatlan örökpanorámás, és a Földközi-tenger égszinkék víztükrére néz.

© Fotó: Shutterstock

A Bors munkatársai azért kezdtek ismét nyomozásba, mert Marsi Anikó másfél év után újra életjelet adott magáról.

Az egykori műsorvezetőnő február elején töltötte be a negyvenedik életévét, és talán ez az alkalom sarkallta arra, hogy felnézzen ismét a Facebook-oldalára, ami jó másfél éve tecchalott állapotban vegetált. A kifejezés nem túlzás, Anikó sem fotókat, sem véleményeket nem oszott meg jó ideje, de nem is írt neki senki már hosszú hónapok óta. Az önként választott száműzetés persze megkívánja a totális információ-embargót, ezért nem, hogy az újságírók, de a siófoki szomszédok sem tudják, hogy pontosan hova és miért tűnt el a két gyerekkel együtt. Pletykák és találgatások persze voltak, vannak. A híres páros 2011-ben vonult vissza a nyilvánosságtól. De az azt követő két évben siófoki házuk kertjében többször lefotózták őket az újságírók. Ám másfél éve a siófoki villa is üres.

Marsi Anikó képfrissítése kapcsán megint megkereste a Bors a házaspár több ismerősét, volt kollégáját és barátját, ez utóbbiaktól tudtuk meg a jelenlegi lakhelyüket. A hírek először arról szóltak, hogy azért utaztak külföldre, mert az egyik kisfiuk kruppos, és a gyermek sokkal jobban érzi magát Ausztrália azon részén, ahol jó minőségű a sós-tengeri levegő, aztán arról is pusmogtak, hogy Palik Lászlónak valami üzleti ügy miatt kellett elköltöznie, de ezzel kapcsolatban sem kaptunk soha megbízható információt. Tavaly előkerült a házaspár egyik „üzletfele”, aki szerint Palikék Argentínában élik mindennapjaikat, most viszont biztosnak látszik, hogy bár kereket oldottak, nem is mentek olyan messzire.