Celeb

Egymással buliztak a mulatós sztárok - fotók

Bors

Létrehozva: 2015.09.16.

Ennyi mulatós sztárt még nem látott egy fedél alatt.

Hajnalig tartó dáridózástól volt hangos hétfő éjjel Inárcs határa. Nyolcvanfős vendégsereg, ötfogásos menütől roskadozó asztalok, patakokban folyó pia, közös tortaszeletelés, messzire hallatszó muzsikaszó. A dióhéjba foglalt beszámoló akár egy lakodalomról is szólhatna, csak az ifjú pár meg az örömszülők hiányoztak a Bódi Csabi szervezte buliról. A nagyecsedi mulatós sztár ugyanis nem lagzira, hanem a Sláger Tv egyéves születésnapi bulijára trombitálta össze kollégáit.

Bódi Csabi nem csak a csatornát, hanem saját sikerét is ünnepelte. A Sláger Tv Party című műsorának nézettsége ugyanis megháromszorozódott egy év alatt. Mindenkit meghívott, aki segített neki tolni a szekerét.

Az ütős hangulat szinten tartásából Bunyós Pityu is kivette a részét. Miután a fittségéhez szükséges napi kalóriamennyiséget, az ötfogásos menü és némi égetett szesz bevitelével biztosította, még arra is bőven maradt energiája, hogy egész éjjel ropja a feleségével.

Több mint huszonöt éves mulatós múlttal a háta mögött Csocsesz is kivette a torta neki járó részét.

Bulibáró nélkül nincsen buli. Természetesen a mulatós szakma legfiatalabb és egyben legfelkapottabb sztárja, Kis Grofó sem hiányozhatott a mulatságról. És, ha már ott volt, a buli tetőfokán az általa csúcsra futtatott Mert a nézését meg a járását is elénekelte.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után