Celeb

Egy vetkőző magyar celeb, aki nem megy az agyára – fotók

Bors

Létrehozva: 2015.09.19.

Hazai hírességeink szinte versenyt űznek abból, hogy minél többször mutassák meg fedetlen bájaikat a közösségi oldalakon. Ám lehet ezt is ízléssel csinálni, pont úgy, ahogy Mihalik Enikő teszi.

A Facebookot és az Instagramot úgy használják hazánk híres hölgyei, mintha a saját divatmagazinjuk és nagyszerűségük szócsöve lenne.

Néhány száz vagy ezer lájkért cserébe nap mint nap ledobják magukról ruháikat, miközben folyamatosan azon vannak felháborodva, hogy a bulvársajtó azzal vádolja őket, hogy valójában azon kívül, hogy megosztják nagyszerű életüket és vetkőznek, nem csinálnak semmit.

Bár Mihalik Enikő is rendszeresen így tesz, - mármint vetkőzik - egy percig sem érezni, hogy azért csinálná, hogy saját magát futtassa. Egy részről persze a munkája során is meg kell szabadulnia a bugyitól és a melltartótól, de valamiért mégis az lehet az érzésünk, hogy a képeken még mindig ugyanaz a visszahúzódó békéscsabai lány néz vissza ránk, akit anno 15 évesen bevásárlás közben felfedezett magának egy modellügynökség.

Pedig ha valakinek, akkor Mihaliknak igazán lenne oka arra, hogy felvágjon sikereivel. Chanel, Armani, Gucci, MaxMara, Kenzo, Boss Orange. Ez csak néhány cég, amely Enikőt gondolta a tökéletes reklámtestnek/arcnak, de David Webb, Robert Lee Morris, Carolina Herrera, a Loungerie Intimates, a Dannijo, a River Island és Albert Ferretti is egyaránt szerződtette. Ráaádul még az a különös szerencse is megadatott számára, hogy angyalként vonulhatott végig a Victoria's Secret fehérneműmárka több divatbemutatóján.

A szupermodell még mindig csak 28 éves, de már az összes jelentős divatmagazin címlapját és belső oldalait megjárta, idén nyáron pedig kis túlzással ő volt a leghíresebb magyar nő a világon. Azt, hogy mi várhat még rá a kifutókon, nem tudni, de az biztos, hogy ha őt látja az ember, nem nyílik ki azonnal a bicska a zsebében, és tényleg csak annyi bűne van, hogy szépséggel és tökéletes modellalkattal áldotta meg a teremtő. Most pedig nézzük meg, hogy milyen is az, amikor valaki ízlésesen meztelenkedik és mutogatja a kemény munkával és genetikával megszerzett testét.

Fotó a backstage-ből. Enikő a ruháit hiányolja, de talán sokak nevében mondhatjuk, hogy azok egyáltalán nem hiányoznak a képről.

 

Ez például akár egy közönséges pucsítás is lehetne, de ugye, hogy nem az?

 

Itt sem háborodhatunk fel, hogy ugyan mit keres egy szál farmernadrágban egy fürdőkádban.

 

Victoria's Secret angyalként, elégedetten. Magyar siker.

 

Éteri.

 

Munka után édes a pihenés.

 

Az ebédszünetbe pedig belefér egy kis tánc.

 

Nem mondjuk el, hogy ezen a fotón mi furcsa egy kicsit. Jó keresgélést!

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után