Egy nap alatt elkölt 9 milliót Csősz Boglárka

Csak úgy röpködnek a milliók Csősz Boglárka pénztárcájából, ha útnak indul, hogy beszerezzen magának pár szemrevaló ruhát vagy kiegészítőt.
Csak úgy röpködnek a milliók Csősz Boglárka pénztárcájából, ha útnak indul, hogy beszerezzen magának pár szemrevaló ruhát vagy kiegészítőt.

Milliárdos Üzletember férje, Burek nem dorgálja meg a nejét, ha sokat költ, sőt még csak nem is szól érte. Az Apám beájulna című film egykori szereplője most a Viasat3 Feleségek luxuski­vitelben című műsorában szerepel. Az adás­ban mi is megláthatjuk azt az 1300 négyzetméteres luxusvillát, ahol török férjével és a kényelmükről gondoskodó személyzettel él.

A feleségek luxusbusszal utaznak a forgatási helyszínekre. (Csősz Bogi, Vasvári Vivien, Rubint Réka, Farkas Rita, Schmaltig Dalma és Köllő Babett)

– Volt, hogy egy vásárlás során elköltöttem 20-30 ezer eurót (6-9 millió forint) Nem volt kevés. Azért minden alkalommal nem szoktam ennyit költeni – szerénykedik a modell, amikor a Bors az életmódjáról faggatja, és megtudjuk, hogy Bogi nem ingyenélő, már producerként is kipróbálta magát.

Minden forgatáson Csősz Bogira (középen a sminkben) kell várni, mert ő akar lenni a legszexibb feleség – árulta el egy stábtag

– Két filmem elkészült, de van egy szépséghálózatom, és két szépségklinikám is. Az esküvőm pedig olyan volt, amilyenről minden nő álmodik. Hétszáz vendég ünnepelt velünk – meséli a modell. A Viasat3-on futó műsor egyik stábtagja másról is csacsogott, elárulta lapunknak, hogy Bogi miatt többször csúszott a forgatás.

Csak úgy röpködnek a milliók Csősz Boglárka pénztárcájából

– Mindig milliós ékszerek és több százezres ruhák voltak Bogin. Olyan fontos volt neki, hogy ő legyen a feleségek között a legdögösebb, hogy mindig rá kellett várni a legtöbbet. Jól megizzasztott bennünket. Egyszer például az isztambuli Forma–1-pályán Porschét hajtottak a lányok, és csak emiatt a jelenet miatt Bogi vett egy ugyanilyen márkájú cipőt, hogy stílusos legyen. Természetesen több száz­ezerért… A Feleségek luxuskivitelben új epizódjait hétfőnként láthatjuk a Viasat3-on.