Egy nap alatt 30 milliót vert el Berki Krisztián

Húszmilliós Mercivel és tízmilliós órával dobta fel a kedvét Berki Krisztián. Nem árulja el, miféle üzletekkel szerzi a pénzt, de nem titkolja, van mit a tejbe aprítani, és költekezni is szeret.
Húszmilliós Mercivel és tízmilliós órával dobta fel a kedvét Berki Krisztián. Nem árulja el, miféle üzletekkel szerzi a pénzt, de nem titkolja, van mit a tejbe aprítani, és költekezni is szeret.

Egy nap, két vásárlás, 30 millió – ez Berki Krisztián mérlege. Ahogy az a ma esti Édes életben is látható, luxusautót és limitált kiadású vörösarany órát újított be a sportoló. Berki ugyanis rendszeresen tesz milliós vásárlókörutakat.

– Elérkezett az ideje, hogy vásárolgassak és meglepjem magam egy új autóval és órával. A testépítő verseny előtti felkészülés utolsó időszakában járok, megérdemeltem egy kis kényeztetést – magyarázta a sportoló, aki mint mondja, inkább a verseny előtti drukkra fogja a költekezést, mintsem a bánatra, pontosabban arra, hogy hetek óta külön él gyermekétől és annak édesanyjától.

– Amikor egy kis boldogsághormonra van szükségem, elmegyek vásárolni, a csokit meg meghagyom másnak. Élvezem a vásárlás menetét és az alkudozást. Az óra árát másfél millióval sikerült lejjebb vinnem, az autóét pedig kettővel, ami azt gondolom, nem rossz.

Berki a Borsnak azt is elárulta, milyen időszakonként van szüksége efféle boldogságlöketre. Jellegzetes ruhatárát havonta újítja fel, amire pár százezres keretet szán. Luxus- autó-gyűjteményét évente körülbelül kétszer-háromszor bővíti, jelenleg öt járgánnyal büszkélkedhet, és persze a drága óráknak is nagy gyűjtője.

– Nem iszom, nem dohányzom, nem csajozom, nekem ezek a szenvedélyeim – vallotta be, de hogy miből telik rá, nem árulja el. A hírek cipőüzletéről szólnak, amiről a Mokkában mesélt Berki. Bevallotta, nem a lábbelik jelentik az egyetlen kereseti forrását.

– Több üzleti érdekeltségem van, köztük Amerikában is. Én is érzékelem, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy a Berki miből él meg, de ezt soha nem fogják megtudni, ahogy eddig sem.