Egy korszak lezárult: Kozso megvált a tincsétől

Ez után már semmi sem lesz olyan, mint volt.
Ez után már semmi sem lesz olyan, mint volt.

Egy korszak lezárult, szomorúak vagyunk, mint a legbánatosabb szamuráj, elvesztettünk mindent, amit a ’90-es évek adott, könnyen lehet, hogy a Föld is megállt forogni és ki tudja, még mi minden otrombaság történt a mai napon - azon a napon, amikor Kozso fodrászhoz ment és ki tudja, milyen indíttatásból, de megvált legendás fonott tincsétől.

Mert bizony ez történt ma, és bármilyen fájó is a szívnek ez a cselekedet, az énekes büszkén számolt be róla a Facebookon. Kozso most a korábbi hosszú helyett egy vállig érő fazonnal él tovább, a tincs pedig egyszerűen nincs sehol!

Kozso egyébként nem csak azért időzített rosszul, mert egy pillanat alatt összetörte a fiatalságunk eme szimbólumát, hanem mert stylistok szerint a manbun (férfi konty) után 2016-os év a fonott férfi tincseké lesz. Így végre, annyi év után, az ő tincse is divatossá válhatott volna.

Itt egy másik kép a nem is olyan régi, de annál szebb időkből, amikor még minden rendben volt az Univerzumban. Pedig milyen szép is volt az a jobb szembe lógó fonat, főleg amikor Kozso fagolyókkal vagy éppen arany „izékkel” díszítette a jeles alkalmakra. Egyszer vált csak meg tőle, egy jótékonysági árverés miatt.

Különleges pillanat! A három fantasztikus zenész: Lala, Kefir és Kozso.

Közzétette: Ámokfutók (hivatalos oldal)2015. december 28.

Friss infó: Két nap bizonytalanság után jó hírrel szolgáltatunk, mégsem esett csorba a '90-es évek egyik legendás szimbólumán! Kozso ugyanis valóban járt fodrásznál, jóval rövidebb fazont választott, de a jobb szemébe logó tincset nem adta át az olló pusztításának. Az a tincs bizony megvan, a szomorú szamuráj mindössze fifikásan eldugta a többi haja alá.