Édesanyja gyógyulásáért szexel VV Dennis

Dennis nemcsak a szexet imádja, de az édesanyját is. Olyannyira, hogy a kamerák előtti lepedőakrobatikát is anyukája miatt vállalja.
Dennis nemcsak a szexet imádja, de az édesanyját is. Olyannyira, hogy a kamerák előtti lepedőakrobatikát is anyukája miatt vállalja.

Dennis villabéli állandó szexpartnere, VV Fanni még nem is sejti, hogy nem szimplán a testi örömök miatt bújik vele ágyba rendszeresen a VV 7 csődöre, hanem ennél sokkal nemesebb ügy vezérli libidóját: édesanyja egészsége.

– Mindenre hajlandó vagyok, akár a kamerák előtti szexre is, ha a fődíjról van szó. Smároltam én már fiúval is a cél érdekében, de akkor nem ekkora volt a tét. A szexre mindig kíváncsiak, de egy ilyen játékban taktikai szempontból sem rossz húzás. Nekem kell megnyernem ezt a szériát, mert egyrészt én vagyok a legjobb, másrészt szeretnék a tüdőbeteg édesanyámon segíteni. Sajnos olyan stádiumban van már, hogy nem lehet meggyógyítani, csak javítani az életkörülményein. A milliós nyereményből elvinném őt mindenfelé, sóbarlangokba meg hasonló szanatóriumba – árulta el beköltözése előtt Dennis, aki persze saját élete anyagi hátterét is szeretné rendbe kapni.

– Az eddigi kéménybélelős melómmal nem kerestem annyit, amennyi nekem elég lenne. Ezért is szeretnék már régóta rapperként befutni, mert akkor sok pénzem meg csajom lehetne. Az egyik barátommal csináltunk is pár videoklipet, amihez kétmilliós hitelt vettem fel. A törlesztéssel nem haladok, jó lenne megszabadulni ettől a tartozástól – tette hozzá a pénzért cserébe mindenre kapható Dennis.

Fanninak idekint tabu volt a szex

A beköltözés előtt kitöltött adatlapja szerint Fanninak esze ágában sem volt a kamerák előtt élni a nemi életét. Sőt mintha sokkal prűdebbnek tüntette volna fel magát, mint amit naponta látunk:

Mi az, amit biztosan megtennél a fődíjért?
A szexen kívül bármit.

Kedvenc póz?
Erről egy nő nem beszél.

Legextrémebb hely, ahol szexeltél?
Ez is magánügyem.