Éden Naomi megélhetésért pucérkodott 18+

Istennek tetsző élet helyett a meztelenkedést, masszírozást választotta Naomi. Ironikus módon mégis eljutott az Édenbe.
Istennek tetsző élet helyett a meztelenkedést, masszírozást választotta Naomi. Ironikus módon mégis eljutott az Édenbe.

Imád a középpontban lenni, viselkedése színpadias, már-már bántóan hangosan beszél. A TV2-n ma este induló Éden Hotel Naomiját azonban nem csak ez teszi érdekessé : a Bors meztelen képekre bukkant az alig húszéves lány múltjából, és azt is megtudtuk, a fotók a megélhetést jelentették a szőkeség számára.

– Tizenhat éves lehetett, amikor az édesapja válaszút elé állította: csatlakozik a Jehova Tanúi nevű vallási közösséghez, vagy elhagyja a családi fészket. Naomi az utóbbi mellett döntött, édesapja és testvére pedig a közösség szabályai szerint élte tovább az életét. Négy éven át nem is hallott róluk, s családi segítség híján kénytelen volt gyógymasszőrként és aktfotózásokból eltartani magát. Ezek a képek is abból az időszakból származhatnak – mondta a Borsnak a lány egy közeli ismerőse.

Naomit hiába szerettük volna elérni, nem jártunk sikerrel.

A húszéves lány tetteit az apján senki sem kérheti számon – vallják Jehova tanúi.

– A lány édesapját nem terhelheti felelősség, felnőtt ember a lánya, saját maga dönt az életéről – mondta a Borsnak Simon András, a Jehova Tanúi közösség szóvivője. – Hitvallásunk szerint igyekszünk a fiatalokhoz eljuttatni az üzenetünket: próbáljanak meg a Biblia erkölcsös, irány­adó mértékei szerint élni – magyarázta a szóvivő.