Ebből mi lesz? Bochkor durván visszaszólt Sebestyén Balázsnak

Balázs beszólt kollégájának a #Bochkor című műsor miatt, ugyanakkor Bochkor Gábor szerint jobb, ha Balázs hallgat, mert ők tokkal-vonóval koppintották le a Bumerángot.
Balázs beszólt kollégájának a #Bochkor című műsor miatt, ugyanakkor Bochkor Gábor szerint jobb, ha Balázs hallgat, mert ők tokkal-vonóval koppintották le a Bumerángot.

A "háború" azzal kezdődött, hogy csütörtök reggel a Rádió1-en Balázs azt ecsetelte, hogy szerinte Bochkor Gábor ATV-n futó műsora az ő Gyertek át!-jának a koppintása.

„A #Bochkor egy laza „Gyertek át” koppintás egyébként, ahogy láttam” – kábé ezt mondta Balázs, miután Vadon Jani felvetette, most hogy látta a műsort, az szerinte laza és vicces volt.

„Hát, a kanapé, ketten ülnek, egy műsorvezető középen. Dombi, Kabát, Zsófi, az elsőről láttam képeket. Hát, mondom, ez egy „Gyertek át”-díszletben egy „Gyertek át” koppintás, csak hát rosszabbul, és nem az a tematika, mert mi játszunk, ők meg híreket beszélnek” – mondta Balázs.

Másnap, vagyis pénteken, a Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban Bocsi nem marad adósa Balázsnak. Igen keményen kiosztotta, gyakorlatilag azt olvasta Sebestyén fejére, hogy egy az egyben lekoppintotta legendás előző műsorát, a Bumerángot. István Dani vetette fel a témát, miszerint: "A szomszédban a fiúk ekézték a műsorodat, hogy koppintottad Balázsét". Utalt az RTL-en futó Gyertek át-ra, mire Bocsiból kibukott, hogy:

"Sokszor nem értem Balázst, hogy miért kell egyáltalán megszólalnia. Most komolyan. Nem kell mindig beszélni. Furának tartom attól az embertől, aki tokkal-vonóval és komplett lekoppintotta a Bumerángot. Akkor nem szólalok meg, mert látott két egyforma kanapét, nem? Gondolj bele, hogy a Bumerángban volt Voga vadászat, aztán ők vadásztak Vadonnal. Repülőgépről közvetítettem, akkor ő is repülőről közvetített. Átrepültem Bessenyei Petivel, akkor ő is átrepült Bessenyei Petivel, mint rádióközvetítés. Ott van az üvegstúdió, amit én találtam ki, rajzoltam le. És Balázséknál is. Effektíve az egész műsorstruktúra pont ugyan az. Oké, én nem szóltam egy szót sem, de akkor meg minek? Mert látott egy sárga kanapét? Hihetetlen. Nagyon zseni. Komolyan."

Ebből mi lesz?!

7.30-tól Bochkor véleménye: