Celeb

Durván tolják: 10 színésznő, aki terhesen is bevállalt egy akciófilmet

cs

Létrehozva: 2020.05.10.

A színésznők sokszor nemcsak a szerepük szerint szuperhősök. Előfordul ugyanis, hogy mire elkezdik forgatni a filmet, amelyhez leszerződtek, már áldott állapotban vannak. Márpedig egy milliárdos költségvetésű mozit nem fognak elhalasztani azért, mert a női szereplő reggeli rosszullétekkel küzd, vizesedik a lába vagy fáradékony. Legutóbb Scarlett Johanssonnak kellett megmutatnia, várandósan is képes akciózni. Hogy végül mégis csúszik a filmje bemutatója, az nem rajta múlott, a koronavírus-járvány babrált ki a készítőkkel. 

Bryce Dallas Howard

A 2007-es Pókember 3. részében a szerepe szerint lezuhan egy épületről, s habár a jelenet rögzítése egy kis kockázattal járt, a színésznő szó nélkül vállalta. Akkor ugyanis még nem tudta, hogy terhes. Ez csupán a film befejezése után derült ki számára.

– Istennek hála a fiam, Theo egészségesen született – mondta a Metrónak. – Ezzel együtt egyetlen kismamának sem javasolnám, hogy ilyen jeleneteket forgasson.

* * *

Penélope Cruz

A 2011-es A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken közben várta Javier Bardemmel közös első gyermekét a csinos spanyol sztár, aki a rá rendkívül hasonlító húgát, Monicát kérte meg, hogy ugorjon be helyette a veszélyesebb jelenetekben. 

– Amit tudtam, én forgattam. Szerencsére Monica táncos, és a karddal is jól bánik, így a zűrösebb akciókat átvállalta – ismerte el Penélope.

* * *

Scarlett Johansson

A Marvel Univerzum legújabb részét, a Budapesten is forgatott Fekete Özvegyet tavasszal mutatták volna be, ám a világjárvány miatt november 5-ére került át a premierje. Pedig a színésznő első gyermekével, Rose Dorothy Dauriackal a szíve alatt sem rettent vissza attól, hogy a szuperkém Natasha Romanoff bőrébe bújjon. Csupán abban tett engedményt, hogy a legrázósabb akciókat ezúttal dublőrére, Heidi Moneymakerre bízta.

– Fura lett volna a reggeli hányásokra panaszkodni, amikor 20 millió dollárt (6,5 milliárd Ft) kaptam a filmért – mondta az ABC’s Nightline-nak.

* * *

Teri Hatcher

Az első Bond-lány, aki várandósan alakította a végzet asszonyát. A holnap markában című részben a színésznő a harmadik hónapban járt, amikor szexi démonként a sármos 007-es ügynök fejét kellett elcsavarnia. A küldetést teljesítette, pedig nem volt könnyű helyzetben. A reggeli rosszullétek miatt néha még a felvétel is csúszott, amit partnere, Pierce Brosnan nem tűrt túl lovagiasan.

– Bevallom, kicsúszott egy-két csúnya szó a számon, amikor kiderült, hogy Teri terhes, és nincs jól – vallotta be később őfelsége titkosügynöke.

* * *

Gal Gadot

Ilyen az igazi Csodanő! A Wonder Womant ugyanis jórészt áldott állapotban csinálta végig a korábbi Miss Izrael. A rendező nem győzte dicsérni az ötödik hónapban járó színésznőt, aki minden kérést zokszó nélkül teljesített. Meg is lett az eredménye, a film kasszát robbantott, 820 millió dollárt (265 milliárd Ft) keresett világszerte.

* * *

Helena Bonham Carter

Nem épp leányálom egy sorozatgyilkos borbélyról és az áldozatai húsából pitét sütő özvegyasszonyról szóló filmet forgatni egy kismamának. Pedig a színésznőnek pont ez a feladat jutott a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélya musical alatt. 

– A forgatás második felében derült ki, hogy babát várok, de mivel nem időrendi sorrendben vettük fel a jeleneteket, gondot okozott, hogy a mellem menet közben szépen kikerekedett. Így a figyelmesebbek láthatják, hogy amikor elindulok a lépcsőn, még két mandarin van a dekoltázsomban, de mire felérek a lépcsőn már dinnyéket rejtegetek – viccelődött a sztár, aki akkori párja, Tim Burton rendező mellett jócskán hozzászokhatott a szürreális élményekhez.

* * *

Halle Berry

A 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban Ciklont alakította, miközben már három hónapos terhes volt. A csinos mutáns ráadásul testhez simuló bőrruhát hord, ami nem túl kényelmes viselet egy kismamának. Berry azonban nemcsak csodásan festett a jelmezben, hanem egyben tökéletesen hozta a vihart kavaró szuperhőst.

* * *

Emily Blunt

A Vadregény című filmben a pék feleségét játssza, aki nem tud teherbe esni. Ironikus, hogy Blunt épp első gyermekét várta a forgatás alatt. Amikor már kezdett gömbölyödni, partnere, James Corden igyekezett kitakarni a pocakját. S szerencsére a herceget játszó Chris Pine-nak sem okozott gondot, hogy közös táncuk alatt már egy néhány kilóval nehezebb színésznőt kellett a magasba emelnie.

* * *

Rosamund Pike

A 2012-es Jack Reacher filmben már öt hónapos terhes volt fiával, Solóval. Ám egy Tom Cruise-moziban – ahol ugye a színész minden akciót elhappol a kaszkadőrök elől – senki sem kíváncsi a kifogásokra, így Pike is állta a sarat. 

– A fiam talán azt gondolhatta a hasamban, hogy a világ, amelyre készül megszületni, egy igazán szörnyű hely lehet – mondta a színésznő utólag.

* * *

Kate Winslet

Az angol színésznő már a Titanicban is bebizonyította, hogy kőkemény, hiszen túlélte a katasztrófát, miközben szegény Leonardo DiCaprio halálra fagyott. A beavatott forgatásán mégis olyasmi várt rá, amivel korábban még nem találkozott, öt hónapos terhesen kellett kamera elé állnia. Persze az Oscar-díjas sztárral a megbolondult hormonháztartása sem tudott kitolni, csupán a jelmeztervező kapott egy kis pluszmunkát. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141534_auto_resized.jpg
origo.hu

A dél-európai államok vidéki területein már érezhetők az EU migrációs politikájának hiányosságai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27179_resized.jpg?avcount=1713448510
origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139890_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139933_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138931_auto_resized.jpg
vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27185_resized.jpg?avcount=1713448510
origo.hu

Undorítóan zaklatta a veronai buszbaleset halottjainak hozzátartozóit egy férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713448510
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713448510
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141417_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kétségbeesetten kéri a követők segítségét Hajdú Péter - ismét megtörtént

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók