Celeb

Dundika: Négy gyereket akarunk Majkával - de esküvőről nincs szó

F. Zs.

Létrehozva: 2018.07.20.

Nyolc éve élnek együtt, és nagyon jól működnek, aminek a titka a modell szerint az, hogy teret hagynak egymásnak. Majoros Péter és Hajnalka nem nézi egymás telefonját, és forrón tartják a hitvesi ágyat.

Forrás: Instagram

Bár egy háztartásban élnek, soha nem néznek bele egymás telefonjába, sőt fel sem tudják oldani azt, mert nem ismerik a másik kódját – árulta el magánéletük apró titkait Majoros Hajnalka, Dundika, a Borsnak.

– Fontos, hogy egy pár tagjainak legyen tere, legyen a családi élete mellett is magánélete, ami csak az övé. Azt gondolom, hogy a hosszú kapcsolat titka többek között ez, vagyis a külön élettér, hogy friss levegőhöz jussunk, majd újra hiányozzunk egymásnak, akár naponta többször is – mondta a szexi kétgyermekes édesanya.

Az egymásnak adott élettér Dundika és Majka esetében nem átlagos dolog, mindketten ismertek, a modellt férfiak környékezik, Pétert lányok cserkésznék be, ha tehetnék. Ebben a témában is tudott újat mondani nekünk Hajnalka:

– Struccpolitikát folytatok ez ügyben – vágja rá a kérdésünkre, miszerint mit gondol a Pétert környékező hölgyek táboráról. – Egyszerűen nem figyelek erre, nem foglalkozom vele. Peti megkapja tőlem ma is azt a szabadságot, amit már a kapcsolatunk elején is megkapott, és én is megkapom a magam idejét. Azt gondolom, hogy ha féltékenykednénk egymásra, okkal vagy ok nélkül, az tönkre tenne mindent. Bízunk egymásban és nyolc év után bátran mondhatom, hogy bízhatunk is. Nekem ennyi elég.

Dundikától természetesen azt is megkérdeztük, hogy mit gondol azokról a szalagcímekről, hogy megszelídítette Majkát?

– Ez baromság, már elnézést – mondja a modell nevetve. – Dehogy szelídítettem meg! Ő ugyanaz az ember, aki volt, talán a koránál fogva kicsit megfontoltabb, de ennyi. Ha megszelídítünk valakit egy kapcsolatban, az már soha nem lesz ugyanaz az ember, mint akibe beleszerettünk. Mindkettőnk számára az a fontos, hogy a lehetőségekhez képest ugyanaz a szerelmespár legyünk, mint akik a megismerkedésünkkor voltunk – magyarázza Dundika, majd hozzáteszi: – Persze, valamennyit változunk mindannyian. Én például harcosabb lettem, bátrabban kiállok magamért, talán ez annak köszönhető, hogy édesanya vagyok.

Dundikának és Majkának két fia van, Marián és Olivér. A családalapítás gyorsan változtatta meg a szerelmesek életét, mindkettejüknek meg kellett küzdenie azért a harmóniáért, amiben most élnek.

– Marián gyorsan jött, és Petinek akkor indult be igazán a karrierje – mondja Dundika – Sokat voltam egyedül a picivel, de ezt nem panasznak szánom. Amikor megismerkedtünk, akkor nekem volt több munkám, rengeteg olyan este volt, amikor Peti várt rám otthon. A fiúnk megszületésével megfordult a kocka, de örömmel vállaltam a háztartásbeli szerepet – magyarázza a modell, majd folytatja: – Olivér születésénél már könnyebb helyzetben voltunk, Peti abbahagyta a haknikat, csak nagykoncerteket vállal, többet van a fiúkkal és velem is. Hetente egyszer egyébként a mai napig csinálunk magunknak egy kettesben eltöltött napot, ami szintén fontos ahhoz, hogy ápoljuk a kapcsolatunkat.

Majka kedvesétől azt is megtudtuk, hogy a kapcsolatuk elején egy fél focicsapatot terveztek:

– Négy gyereket terveztünk – meséli mosolyogva Dundika – Nos, ebből már meg van kettő, és ha őszinte akarok lenni, most nem lenne rossz egy kis szünet. Olivér 2,5 éves, most ment bölcsibe, és nagyon jólesik egy kis magamra fordított idő... aztán meglátjuk, hogy lesz. Ha négy gyerek lesz, annak is örülni fogok, de nyilván boldogok vagyunk kettővel is.

Végezetül, amikor Hajnalkát arról kérdezzük, hogy lesz-e esküvőjük valaha, ezt mondja:

– Nekem nem fontos a papír, én már voltam egyszer férjnél. Ha Peti egy napon úgy dönt, hogy megkéri a kezemet, nem fogok nemet mondani neki, de nincs hiányérzetem ezzel kapcsolatban. Egyébként is, feleségemnek hív, így is mutat be idegeneknek, és én is a férjemnek szólítom, és így mutatom be őt. Peti szerint, az a nő, aki gyerekeket szült neki, az a felesége, úgyhogy mondhatjuk azt is, hogy mi már összeházasodtunk, csak nem a szokásos módon. Persze, mi nálunk a normális? – kérdez vissza nevetve a modell, majd meg is válaszolja a saját kérdését: – Semmi, hála istennek!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156865_auto_resized.jpg
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714090811
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162378_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159781_auto_resized.jpg
vg.hu

Nem tetszenek Brüsszelnek a magyar autópályák: eljárás indul, de a kormány sem hagyja annyiban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714090811
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja