Dukai Regi: Nem kontárkodtam bele semmibe!

Az elmúlt napokban nagy port kavart a 32 éves Dukai Regina és a 22 éves Batik Bence, focista románca. Az érintettek akkor nem nyilatkoztak a kapcsolatukról.
Az elmúlt napokban nagy port kavart a 32 éves Dukai Regina és a 22 éves Batik Bence, focista románca. Az érintettek akkor nem nyilatkoztak a kapcsolatukról.

Ám most a modell a közösségi oldalán nyilvános vallomásához egy fényképet is mellékelt, amelyen a sérülésével otthon lábadozó középpályás már hidrogén szőke frizurával látható.

A Bors elsőként írta meg, hogy a modell-énekesnő és a Fradi-futballistája néhány hete egy párt alkot. Bence exe azonban erről csak a napokban értesült, amikor a fiú otthonában rábukkant Dukai holmijaira. Ismerősei szerint a lány úgy érezte, ki fognak békülni a fiúval. Regina most azt is elárulta, miért hallgatott.
Facebook oldalán így írt erről: „Bencével már régóta ismerjük egymást, hiszen egy a baráti körünk és ha meg is jegyeztük, hogy egy jóképű fiúról van szó, egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy elszeressem, elvegyem őt a párjától. December közepén döntöttünk úgy, hogy szeretnénk több időt együtt tölteni, hiszen sem nekem, sem neki nem volt párkapcsolata!” – nyomatékosította Regi, majd folytatta. „Tudtam a 4 éves kapcsolatáról, viszont azt is tudom, hogy mikor lett vége! Nem kontárkodtam bele semmibe, hiszen egy egyedülálló férfiről volt ekkor már szó! Arról, hogy ők ezalatt az idő alatt kommunikáltak szintén tudtam, de saját tapasztalat miatt úgy éreztem nem kötelességem beleszólni, hiszen ez egy négyéves kapcsolat után teljesen természetes dolog, főleg úgy, hogy az egyik fél komoly műtéten esett át, viszont nem gondolom, hogy Bencének vagy akár volt párjának be kell számolnia arról egymásnak, hogy miként alakul a magánéletük külön-külön.”

Az elmúlt napok lejárató hadjárata miatt, kénytelen vagyok megírni ezt a postot és kiállni magamért és a magánéletemért…...

Közzétette: Dukai Regina2016. január 22.

A gondoskodó modell végül azzal zárta sorait, a jövőben szeretnének Bence gyógyulására koncentrálni, hogy minél előbb visszatérhessen a futballpályára.