Dráma: Alekoszt elhagyta szerelme

Nagy Alekosz nem titkolja, hogy mindennap udvarol Baukó Évának, ugyanakkor határozattan tagadja, hogy többévnyi románc után emiatt mentek külön Bettyvel.
Nagy Alekosz nem titkolja, hogy mindennap udvarol Baukó Évának, ugyanakkor határozattan tagadja, hogy többévnyi románc után emiatt mentek külön Bettyvel.

Négy és fél év után szakított Nagy Alekosz és kedvese, Betty. Pontosabban, ahogy az érdi amorózó fogalmaz: egy időre felfüggesztették a kapcsolatukat. Alek és Betty a nyár vége óta nem beszélnek egymással. A Super TV2-n jelenleg is futó realityben az érdi milliomos leginkább Baukó Éva társaságában szórakoztatja a tévénézőket, a közösségi oldalát pedig elárasztották az Évával közös fényképek. Sőt az egyik kép alá Alek ezt írta: „Olyan érzelmeket keltett életre bennem, amelyekben azt hittem, már nem lesz részem többé”.

© Fotó: Végh István

A Bors megkeresésére nem akart magyarázatot adni a fenti sorokra, és az ideiglenes szakítás pontos okairól sem beszélt, csak a Super TV2-n futó Édes Élettel kapcsolatban kívánt nyilatkozni. Végül úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, hogy megelőzze a találgatásokat.

– Azt azonnal leszögezném, hogy sem az Édes Életnek, sem Baukó Évának semmi köze a Bettyvel kialakult kommunikációs szünethez. Ahogy a képernyőn látszik, folyamatosan udvarolok, de ettől Évával mi csak barátok voltunk, vagyunk és maradunk is. Ennek egyáltalán semmi köze a Bettyvel való kapcsolatunk mélypontjához – kezdte Alekosz.

– Augusztus huszadika óta Bettyvel nemtelen a kommunikáció közöttünk. Egy párkapcsolatban – akárcsak egy házasságban – mindig vannak hullámvölgyek. Az ember alapjában véve ragaszkodik a kötelékeihez, még akkor is, ha időközben vannak mosolyszünetek. Minekután a másik fél – ez esetben Betty – nincs jelen, hogy érdemben tudjon reflektálni a kialakult helyzetre, az iránta érzett tisztelet okán többet erről elmondani nem szeretnék. A kapcsolat lehetséges folytatását nem tartom kizártnak, de jelen pillanatban a státuszunk: felfüggesztett – titokzatoskodott a milliomos biztonsági őr, de aztán kibújt a szög a zsákból.

– Kétségkívül más a habitusunk Bettyvel, én sokkal intenzívebben megnézek más nőket, mint ő más pasikat. Még a férfitársaimhoz viszonyítva is sokkal feltűnőbben nézem meg a nőket. Ez lehetett az egyik oka a szétválásunknak, de további részletekhez már igazán senkinek semmi köze – zárta le a témát Alekosz.