Döntsön a Sztárban sztár zsűri helyett: ki menjen haza vasárnap?

Noha még odébb van a finálé, mi már most kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére. Pláne azok után, hogy a zsűriben is felütötte fejét egy kisebb széthúzás.

Noha még odébb van a finálé, mi már most kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére. Pláne azok után, hogy a zsűriben is felütötte fejét egy kisebb széthúzás.

Itt az ideje, hogy Önök vegyék kezükbe a döntést! A legutóbbi adás után többen is úgy érezték, bizony nem úgy kellett volna alakulnia a végeredménynek, ahogy az alakult. Maga Oláh Gergő beszélt arról, hogy vasárnap neki kellett volna távoznia a játékból, és nem Singh Vikinek - emellett Stohl András is szóvátette, hogy a zsűri sem épp elfogulatlan. Fel is hívta mindenki figyelmét, hogy a produkciót értékelje és ne a kedvencét helyezze előtérbe.

Nos, lássuk a versenyzőket és esélyeiket - a cikk végén pedig kattintson: Ön szerint kinek nincs helye tovább a játékban?

Oláh Gergő

Gergőnek nem áll túl jól a szénája: rendszeresen a középmezőnyben végez. Az első - kiesés nélküli - adásban hatodik, a harmadik-negyedik adásban ötödik helyen állt, legutóbb pedig erősen rezgett alatta a léc - sőt, ő maga haza is küldte volna magát. “Sokkal jobb volt a produkció a főpróbán, ahol fizikailag és szellemileg is egyben voltam. De ez most tényleg rossz volt. Ez más, mint egy koncert, itt háromszor annyira izgulok. Teljesíteni kell, és ez most nem nagyon jött össze” - értékelte a produkciót, amely során Justin Timberlake bőrébe bújt. Egyedül a második adásban villantott nagyot: Aretha Franklinként a zsűri 38 ponttal jutalmazta. Akkor Király Viktor után ő volt a legjobb.

Király Viktor

Nem árulunk el nagy titkot, ha az egykori Megasztárost a beöltözős-átalakulós verseny nagy esélyeseként emlegetjük: eddig ugyanis folyamatosan az élbolyban végzett. Egyszer szerepelt csak gyengébben, a harmadik adásban Vanilla Ice-ként, cserébe Charlie-ként még maga a legendás énekes is elismerően nyilatkozott róla, a zsűri és a közönség pedig egyöntetűen kedvenceként emlegette. Jó volt, na!

Ekanem Bálint

Ő a "fekete ló" a csapatban: volt már a legjobb is (első és negyedik adás), ugyanakkor például miután Hofi bőrébe bújt, Liptai Claudia elég keményen lehordta: "Nekem ezt pokoli volt nézni. Őszinte leszek… Ehhez nem is tudok hozzászólni, bocsánat." Bálint egyébként eléggé rákészül a hétvégére: Elton John kedvéért például a fülét is feláldozta.

Berkes Olivér

Olivér szintén olyan kicsit, mint Oláh Gergő: jellemzően a középmezőnyben végez, bár egy alkalommal volt első, egyszer pedig utolsó előtti - azaz sajnos könnyen lehet, hogy most is meg kell küzdenie azért, hogy ne ő távozzon. Stohl kritikája szerint egyébként pont ő az, akinél az ember úgy érezheti: van némi hátszele a zsűri részéről. "Többször elhangzott adásban, akár Claudia részéről Olivér kapcsán, akár Majka részéről Pápai Joci előadásánál a személyes kötődés. Bármennyire kedvelem őket, úgy vélem, a többiekkel szemben ez nem feltétlenül igazságos, hiszen úgy érezhetik, bármennyit dolgoznak, nem érhetik el a maximumot" - magyarázta a Borsnak pár napja Stohl András.

Horváth Tamás

Nem lepődnénk meg, ha a hétvégén ő távozna, hiszen a kezdés sem volt túl erős a részéről, és három adásban is a sereghajtók közt volt, valamint legerősebb pillanatai is csak a negyedik helyig repítették.

Pápai Joci

Alighanem ő az egyetlen, aki nem csupán utánzó, de utánzott is volt, hiszen egy alkalommal pont Berkes Olivér bújt az ő bőrébe. Ennek ellenére nem sok félnivalója van - legalábbis még néhány héten keresztül - zsűritársai ugyanis kesztyűs kézzel bánnak vele. Majka például sosem adott még neki 9-esnél rosszabbat. (Kylie Minogue bőrébe bújva például szerintünk inkább vicces volt, mintsem jó, ennek ellenére a zsűri 38 ponttal jutalmazta.)

Kollányi Zsuzsi

Zsuzsinak a hétvégén Sub Bass Monster bőrébe kell bújnia, ami remélhetően nem lesz neki gond, Majkáék koncertjeinek állandó közreműködőjeként ugyanis elég otthonosan mozog a hip-hop világában. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy vasárnap tőle kell búcsúznunk - már csak azért is, mert az elmúlt adásokban egytől egyig nők távoztak a műsorból. Azt azonban biztosra vehetjük, hogy most nem fog rakoncátlankodni a melle, mint korábban...

Janicsák Veca

Veca szintén a veszélyeztetettek közé tartozik, már csak a statisztika miatt is, ugyanakkor az utóbbi két adásban jóval erősebb volt, mint eddig (mindkét alkalommal harmadik helyen végzett a zsűri pontjai alapján, míg korábban ő is a hátsó mezőnyt erősítette.