Döntöttek: őket küldenék el az Éjjel-nappal Budapestből

Megszavaztattuk olvasóinkat, kit raknának ki legszívesebben a sorozatból. Íme, az eredmény.
Megszavaztattuk olvasóinkat, kit raknának ki legszívesebben a sorozatból. Íme, az eredmény.

Nyolc óra alatt több, mint kétezer szavazat érkezett kérdésünkre, amiben azt szerettük volna megtudni, hogy Önök kit küldenének haza az ál-realityből, ha a föntés a kezükben lenne. Nos, magunk is meglepődtünk az eredményen.

De ne siessünk ennyire előre - kezdjük a kedvencekkel!

Olvasóink abszolút favoritja Joe - ő összesen 11 ember szemét szúrja, azaz a szavazók fél százaléka. Rajta kívül Gábor (24), Marci (33), Kristóf (35) és Dávid (49 szavazat) végzett még előkelő helyen.

Akkor ki menjen?

Alighanem Lali az egész sorozat egyik legismertebb arca: nem csoda hát, hogy a kezdetektől jelen lévő bohókás fiú megosztja a közvéleményt. Felmérésünk szerint legalább annyi nézőt idegesít, mint amennyi szereti őt - ugyanis kerek ötszáz olvasónk szavazott arra, hogy a Lali poppal a mulatós zenészvilágba is belekóstoló, magát szakítási szakértőként is kipróbáló, csetlő-botló srác távozzon. Ezzel a szavazatszámmal azonban ő még mindig csak ezüstérmes!

A nyertesünk pedig (dobpergés!) Sára, aki a sztori szerint a legkedveltebb szereplő, Joe Spanyolországból érkezett unokahúga. Összesen 662 olvasó (azaz közel 30%!) szavazott arra, hogy őt látja legkevésbé szívesen az Éjjel-nappal Budapestben, és küldené haza a sorozatból.