Dobrády Ákos gyereket akar Iszak Esztertől

Dobrády Ákos alig várja, hogy szerelme, Iszak Eszter babával ajándékozza meg. A zenész úgy érzi, elérkezett az idő, hogy családot alapítson.
Dobrády Ákos alig várja, hogy szerelme, Iszak Eszter babával ajándékozza meg. A zenész úgy érzi, elérkezett az idő, hogy családot alapítson.

Készen áll az apaságra Dobrády Ákos, akinek az utóbbi időben minden gondolata a gyerekek körül forgott. A TNT együttes énekese ugyanis évek óta egy kicsiknek szóló meseprodukción, a Kicsi Gesztenye Klubon dolgozik, és eközben egyre többször merült fel benne, ideje, hogy saját csemetéje legyen. Iszak Eszter műsorvezetővel négy éve vannak együtt, két éve jegyesek. Ákos elmondta, a babaprojekt sem várat magára sokáig.

© Fotók: Fejér Bálint

– Tervezzük a családalapítást, és nem is a távoli jövő célja ez. A kedvesemmel úszunk az árral, rábízzuk magunkat a sorsra, a természetre hagyatkozunk, és ez most így van jól. Nekünk mindegy, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik, csak egészséges, kerek fejű legyen. Ha megérkezik, az lesz számunkra a legnagyobb boldogság – nyilatkozta a negyven­éves zenész.

Ákosnak jelenleg sem kell nélkülöznie a gyerektársaságot, mivel gőzerővel dolgozik az ismeretterjesztő, zenés mesesorozatán, amelyet március 20-tól a Minimax a műsorára tűz.

– Mindig is bírtam a kicsiket. Azt hiszem, jól beszélem a nyelvüket, élvezem a jelenlétüket. Már tíz-tizenöt évvel ezelőtt elterveztem, hogy készítek egy gyereklemezt, de csak most vált valóra. Eredetileg a Kicsi Gesztenye című dal is nekik íródott, de végül TNT-s sláger lett belőle. Még engem is meglep, azóta mennyi gyerkőcöt kereszteltek Gesztenyére.

Ákos azt mondja, ezzel a projekttel régi álmát váltotta valóra, de mivel a legkritikusabb közönség a gyermekeké, igyekezett rengeteg energiát a sorozatba fektetni, így menyasszonyának is sokkal nagyobb türelemmel kellett iránta viseltetnie.

– Elképesztően sok időt igényelt ez a munka, sokszor napi tíz-tizennégy órát. Másfél év alatt szerintem annyit dolgoztam, mint előtte összesen. Ilyenkor persze nem könnyű velem az élet, stresszes vagyok, de a családom és a kedvesem csak elvisel valahogy. Türelmesek velem.