Celeb

Dobó Kata: Már igent mondanék Tamásnak

F. Zs.

Létrehozva: 2019.02.07.

A Kölcsönlakás című film forgatása sok munkával járt, egy időre el is választotta egymástól Dobó Katát és Zsidró Tamást. A külön töltött időszakban ráébredtek: hivatalosan is készek összekötni az életüket.

Lélegzetvisszafojtva várja február 12-ét Dobó Kata színész-rendezőnő, ezen a napon lesz élete első rendezése, a Kölcsönlakás című vígjáték díszbemutatója, amelyen ott lesz a szakma krémje, barátok, ismerősök, kollégák.

– Izgulok, persze. Hiszen ez a film olyan, mintha a gyerekem lenne. Nagyon szeretném, ha szeretnék, jó lenne nevetni hallani a közönséget a poénoknál... mondja a Borsnak Dobó Kata. – A bemutatóra természetesen elkísér Tamás (Zsidró Tamás mesterfodrász, a színésznő párja – a szerk.) és a legjobb barátnőim, akik húsz éve állnak mellettem, szóval igyekszem felvértezni magam a támogató jelenlétükkel.  

Kata a nyáron, megfeszített tempóban forgatta a vígjátékát, 32 napon át vették fel a jeleneteket. Ebben a projektben is támogatta a kedvese, de amikor azt mondta, hogy Kata nyugodtan vágjon bele, nyilvánvalóan nem tudta, mire vállalkoznak.

– Tamás igazi társ, mellettem áll feltételek nélkül – mondja Kata. – Számomra nagyon fontos volt, hogy támogasson ebben a helyzetben is, és bár igyekeztem nagyon részletesen elmondani neki, mivel jár egy nagyjátékfilm rendezése, szerintem erre csak akkor jött rá, amikor tényleg alig láttuk egymást – neveti el magát a rendezőnő. – Néha szóvá is tette, hogy mennyire hiányzom. Ezúton is köszönöm neki, hogy kibírta ezt az időszakot!

Dobó Kata elárulta, hogy a külön töltött idő többek között arra volt jó, hogy három év együttlét után komolyan elgondolkodjanak azon, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

– Ha megkéri Tamás a kezem, biztosan igent mondok neki – mondja. – Összecsiszolódtunk, persze nem volt könnyű az út. Ő egy hosszú házasságból, gyerekekkel jött, én is gyerekkel és számos nyűggel érkeztem. Nem kis munka volt szinkronba jönnünk, de szerencsére sikerült. Most csak az a dolgunk, hogy vigyázzunk egymásra.

A forgatás ugyan átmenetileg elszakította őket egymástól, de Kata ma már úgy érzi, a film megérte az áldozatot.

– Minden reggel háromnegyed négykor keltem, öt órára mentem Fótra, a forgatás helyszínére – meséli a színésznő. – Pihenésre gondolni sem lehetett, de egy jó adag lelkesedés volt bennem, így nem esett nehezemre az sem, hogy csak elvétve tudtam hat órát egyben aludni. Ennyi a minimális alvásigényem – teszi hozzá.

A színésznő azt mondja, rengeteget tanult ez alatt az időszak alatt.

– Teherbírásból, az emberekkel való bánásmódról és saját magamról tanultam a legtöbbet. Rendezőként muszáj határozottnak lenni, egy teljes stábot kell irányítani, naponta körülbelül ötven olyan döntést meghozni, amelyek akár egyenként is befolyásolhatják a film végkimenetelét. Bár nyilván azért vágtam bele ebbe az egészbe, mert éreztem, hogy képes leszek rendezőként működni, sok újat adott nekem ez a lehetőség. És ezért rendkívül hálás vagyok.

A filmet az első kritikák dicsérték, így nem nehéz megjósolni, hogy a február 14-i bemutató iránt óriási lesz az érdeklődés. Dobó Katától azt is megkérdeztük, hogy a közönség reakciója mennyiben befolyásolja majd abban, hogy újra rendezőként forgasson.

– Természetesen nagyon fontos a nézők véleménye, nagyon szeretném, ha szeretnék a filmem. Ezzel együtt a Kölcsönlakás nem valamiféle kísérlet részemről, nem a népszerűsége fogja meghatározni, hogy a jövőben rendezek-e. Persze, nyilvánvalóan jobb pozícióból indulok, de nem feltétlenül befolyásol.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1713996021
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1713996021
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160160_auto_resized.jpg
vg.hu

Balaton: öntik a piacra az északi parti ingatlanokat, egyre nagyobb a különbség az árakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155933_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1713996021
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese