Celeb

Demcsák Zsuzsára hercegnői élet vár

uv, K. K.

Létrehozva: 2019.06.07.

Indiában találta meg a szerelmet Demcsák Zsuzsa, aki már össze is házasodott a négy évvel fiatalabb Kri­shannal. Hozzáértők szerint boldog élet vár az egykor túlhajszolt édesanyára, akinek cserébe egy-két szokásról le kell mondania.

Öt évvel botrányos válása után újra bekötötték Demcsák Zsuzsa fejét. A negyvenéves műsorvezető teljes titokban, egy indiai férfival kötött házasságot, akivel az Ázsia Expressz forgatása alatt, Srí Lankán szerettek egymásba. 

A kétgyermekes édesanya hosszú évek óta kereste a másik felét, ám a kérész­életű kapcsolatait leszámítva, senki mellett nem találta a boldogságot. Az utóbbi időben a nyilvánosságtól visszavonulva élt, mígnem elfogadta a TV2 megkeresését, és kiutazott Ázsiába, a népszerű kalandshow forgatására. A televíziós ez idő alatt, egy vacsora alkalmával találkozott az indiai származású, harminchat éves Kri­shannal, akivel az első pillanattól tudták: a sors is egymásnak teremtette őket. Szerelmüket néhány héten belül egy gyűrűvel is megpecsételték, és a család, valamint a gyerekek tudta nélkül, teljes titokban összeházasodtak Ázsiában. Noha a hivatalos szertartás még várat magára, hisz Krishan nemrég veszítette el az édesanyját, s a hindu hagyomány szerint az egyéves gyász leteltéig nem lehet ünnep a családban, mégis férj és feleségként tekintenek egymásra. A Bors megkereste Singh Vikit, aki magyar édesanya és indiai édesapa mellett nőtt fel. Ha valaki, akkor ő tudja, hogy milyen egy ilyen vegyes házasság.

– Szerintem aranyélete lesz Zsuzsának. Az indiai férfiak ugyanis egészen mások, ők még tudják, hogy kell bánni egy nővel. Igazi nagybetűs férfiak, akik mellett egy nő tényleg igazi nőnek érezheti magát. Rendkívül nagyvonalúak, hamisítatlan gavallérok, és az ajtót sem felejtik el kinyitni előttünk. És a közhiedelemmel ellentétben, eszük ágában sincs bujtatni az asszonyaikat, sőt ékszerekkel ajándékozzák meg és büszkén mutogatják őket a nagyvilágnak – mondta a Borsnak az énekesnő.

Joshi Bharat huszonévesen érkezett Magyarországra. Többet élt hazánkban, mint Indiában, de azért a gyökereit sohasem felejti. Igaz, hogy az indiai tévés jól ismeri Zsuzsát, de hirtelen jött házassága őt is meglepte. 

Joshi készségesen nyilatkozott lapunknak arról, miként is zajlik egy hagyományos hindu esküvő, és milyen lemondásokkal jár, ha egy indiai férfinak egy más kultúrából érkező nő fogad örök hűséget. 

– India a filozófia és a vallások szülőföldje. Legnagyobb számban a hinduk vannak, de nem különben elterjedt a buddhizmus, a dzsainizmus és a szikh hitvallás sem. Ki-ki a maga meggyőződése szerint él, noha ma már nem mindenütt ragaszkodnak a hagyományokhoz – kezdi lapunknak Joshi.

– A helyiek liberális, nyitott, befogadó, ám igencsak szabálykövető emberek. Szeretik a nagy ünnepségeket, így az esküvő is egy rendkívül fontos esemény, aminek megadják a módját. A hagyományos hindu házasságkötést rengeteg elő szertartás előzi meg, éppen ezért a menyegző több napon keresztül zajlik, amin sok százan vannak jelen. A menyasszony testét; kézfejét, tenyerét, lábfejét, ujjait, körmeit hennamotívumokkal szokták díszíteni, amit avatott szakember készít el az arának.

A férj a legdíszesebb, már-már hercegi ruháját ölti magára, s ezután kezdődhet a rituálé, ami elmaradhatatlan eleme egy hagyományos indiai esküvőnek. Tüzet raknak, amit majd körbejárnak, rizsszemet gyűjtenek, kókuszt törnek, pénzérmét keresnek, és reggelig mulatoznak. Persze alkohol nélkül, hisz az idősebb rokonok előtt tilos szeszt fogyasztani, és dohányozni – magyarázza a televíziós, akinek szülőotthonában mindenütt tiltott volt az italozás. Joshi szerint India valamennyi területén még a mai napig is szesztilalom van, amiért maguk a helyiek is kitartóan kampányoltak. 

A rengeteg szabályozás és lemondás ellenére azonban a félig magyar, félig indiai származású énekesnő, Singh Viki szerint igencsak jó sora lesz Krishan mellett a korábban súlyos lelki problémákkal küzdő műsorvezetőnek, hisz az indiai férfiak szó szerint a tenyerükön hordozzák a választottjukat. 
Új keletű boldogságáról az újdonsült feleséget, Demcsák Zsuzsát is szerettük volna megkérdezni, aki egy hét türelmet kért, s azt mondta, utána mesél a rá kíváncsiaknak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714055111
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714055111
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160570_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160846_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kerkez becsúszása brutális volt? - fellebbezhet a Bournemouth a piros lap miatt + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714055111
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158902_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27438_resized.jpg?avcount=1714055111
origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161749_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt mondta az orvos, hogy keressek rá a panaszaimra a Google-ben” – sírva küldtek haza a kórházból egy fiatal nőt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja