Demcsák Zsuzsának főnöke lett a haragosa

Állítása szerint megbocsátott neki, de tény: Demcsák Zsuzsa régi haragosát kapta meg főnökének Szalai Vivien személyében. Mi lesz most?
Állítása szerint megbocsátott neki, de tény: Demcsák Zsuzsa régi haragosát kapta meg főnökének Szalai Vivien személyében. Mi lesz most?

Nem sokan lennénk most Demcsák Zsuzsa helyében. A Mokka műsorvezetőjét érzékenyen érinthette Szalai Vivien kinevezése a TV2 hírigazgatójává, Zsuzsa ugyanis rossz kapcsolatot ápolt a Story néhai főszerkesztőjével. Demcsák többször is kifakadt, amikor a magazin közölte gyerekei fotóját:

„A bulvársajtó már egymással csatázik az egyre negatívabb információk megszerzésében, s ezért minden etikátlanságra és törvénytelenségre képes. Nem nézi, hogy ezzel egy embert, engem és a gyerekeimet teszi tönkre egy életre. A hiteles információkon alapuló tájékoztatás ideje lejárt. Már ölni is képesek az olvasottságért” – közölte a Storyval kapcsolatban, aminek főszerkesztője Szalai volt.

A volt Story-főszerkesztő bizonyára a Mokkát is felügyeli majd, nyilván ő maga akarja megválogatni, kikkel dolgozik együtt... Zsuzsa pedig feltehetően megnyugvást és békét szeretne.

© © MTI

Szalai korábban már a Fem3Café műsorvezetőjeként kapott lehetőséget a csatornánál. A Mokkát követően fogadhatta vendégeit élő egyenes adásban. A két nő között szinte szikrázott a levegő, Szalai Vivien akkor – néhány hónap után – távozott a műsorból.

Örömünnep volt odaát

Szalai Vivien kinevezését a konkurenciánál állítólag sokkal nagyobb örömmel fogadták, mint a TV2-nél. A bejelentés napján egy kisebb ünnepséget is tartottak az RTL vezető munkatársai, amihez a közeli benzinkútról szereztek jó pár üveg pezsgőt. Forrásunk szerint utoljára talán akkor volt ilyen jó a hangulat az RTL-székházban, amikor a ValóVilág először lenyomta a Big Brothert.

A Bors információi szerint ugyanakkor Demcsák Zsuzsa több sajtópert is indított, mert a Story megsértette a műsorvezető gyermekeinek képmásához fűződő jogokat. Az alperes kérésére azonban peren kívül megegyeztek.

– Nem tettem büntetőfeljelentést. Se perben, se haragban nem állunk. A Centrál Médiával lezártam minden peres dolgot, megegyezéssel. Az, hogy nekem milyen peres eljárásaim vannak különböző lapokkal, az az én dolgom – közölte megkeresésünkre a tőle megszokott szellemességgel.

Hogy hogyan alakul majd Demcsák és Szalai Vivien szakmai karrierje a jövőben a csatornánál? Arra csak az idő adhat majd választ. Mint ahogyan arra is, hány közös mosolygós szelfit láthatunk majd kettejükről a jövőben.