Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes keresi a közös hangot

Tizenkét ütős párost hozott össze a TV2 A Nagy Duettbe. Hogy kiket, az mostanáig talány volt, a Bors azonban megfejtette a csatorna rejtvényét.
Tizenkét ütős párost hozott össze a TV2 A Nagy Duettbe. Hogy kiket, az mostanáig talány volt, a Bors azonban megfejtette a csatorna rejtvényét.

Napok óta futnak a TV2 képernyőjén az előzetes bejátszások, amelyekben a duettező párok képét egymásra illesztett mo­zaikokban mutatják be. A Bors utánajárt, így most végre összeállt a kép, íme, A Nagy Duett teljes versenyzőgárdája!

Korábban már megírtuk, hogy Schobert Norbi is részt vesz az éneklős műsorban, most megtudtuk, hogy az ő párja Keresztes Ildikó lesz. Berki Krisztián neve sem maradt sokáig titokban, ő Fésűs Nellyre támaszkodhat a verseny során. Duettezik Cinthya Dictator is a szerelmével, Varga Viktorral, míg Keleti Andreát Peter Srámek segíti áttáncolni a zenés műfajba.

Másik táncos is bejutott a versenybe, Markó Robi Lola mellett énekelhet. A kajakos világbajnok Kucsera Gábort is felkérték, ő Dér Henit kapta meg párnak. Növényi Norbert Nika oldalán bontakozhat ki, Debre­czeni Zita pedig Biga párjaként mutathatja meg énektudását. Az Aktív új műsorvezetőjét, Kulcsár Edinát is hallhatjuk, ő Hevesi Tamás támogatását élvezi majd. A Schobert család másik tagja, Rubint Réka is feltűnik a műsorban, a fitneszlady zenei szárnypróbálgatásait Pintér Tibor segíti. Dalra fakad a híradós Pachmann Péter, párja Péter Szabó Szilvi lesz.

Az egyik legérdekesebb páros kétségkívül a Demcsák Zsuzsa és a nála jóval fiatalabb Pál Dénes alkotta duó lesz. Mindenki kíváncsian várja, hogy a búgó hangú szívtipró és a szexi műsorvezető megtalálja-e a közös hangot.