Demcsák szerint elcsalták a vízilabda-döntőt

A vizes világbajnokság háziasszonyának választották, igaz, főként a közösségi oldalon vezetett rajongói oldalán tűnt aktívnak Demcsák Zsuzsa. Őt követve értesülhettünk arról, merre jár a közelmúltban a TV2-nek hátat fordító és az ATV-hez szerződő műsorvezető.

Így derült ki: a magyar vízilabda-válogatott címmeccsére is kilátogatott. A vb háziasszonyaként azonban most először, az elbukott döntő után foglalt állást nyilvánosan, amivel meglehetős vihart kavart: szombaton este, alig egy perccel tizenegy óra előtt a Hajós Alfréd Uszodából fogalmazta meg véleményét:

„A bírók elcsalták a meccset! Szégyen! Akkor is szép volt fiúk!”.

Nehezen magyarázható, hogy Demcsák Zsuzsa a vb háziasszonyaként csalónak nevezte a bírókat

Természetesen akadt, aki egyetértett vele, de a kommentelők többsége megpróbálta elmagyarázni neki, ez képtelenség – ki így, ki úgy.

„Zsuzsi, nagyon fáj ez minden igaz magyarnak. De valljuk be, jobbak voltak” – csitította egyikük. „Nem a bírókon ment el” – szögezte le János.

„Tipikus magyar mentalitás...” – pörkölt oda neki Edina, míg Gábor ironikusra vette a figurát: „igen, igen, az emberfórokat is ők hagyták ki”.

Demcsák Facebook-követői kioktatták a tévést © Kecskeméti Zoltán

A legkeményebben azonban egy Ferenc nevű férfi pakolt oda Dem­csáknak.

„Közszereplő létedre leülhetnél a s***edre, és nem minősítenéd egész Magyarországot egy ilyen mondattal” – írta.

Való igaz, Demcsák Zsuzsa pozíciójánál fogva is kétségeket ébreszthetett bárkiben: ha ő a vb háziasszonyaként ezt állítja, akkor akár lehet is ebben valami. A ki­írása tegnap reggel azonban váratlanul eltűnt.

Erről és az okokról is szerettük volna őt megkérdezni, de a telefonját vasárnap nem emelte fel.