De Niro az utcán beszélgetett a pestiekkel - képgalériával

Hiába a zord külső, Robert De Niro valójában kedves és közvetlen mindenkivel. Készségesen osztogatja az autogramokat és barátja, Andy Vajna kíséretében végigjárta Budapestet is.
Hiába a zord külső, Robert De Niro valójában kedves és közvetlen mindenkivel. Készségesen osztogatja az autogramokat és barátja, Andy Vajna kíséretében végigjárta Budapestet is.
VILÁGSZTÁR - Roppant közvetlen és kedves ember Robert De Niro. A hatvanhét éves színész mosolyogva lép oda rajongóihoz, s többeknek adott már autogramot is.

– Meglepően barátságos mindenkivel, van néhány jó szava a személyzethez is, és mosolyogva fogadja, ha valaki felismeri, aláírást kér tőle. Semmiféle extra kívánsággal nem állt elő, úgy viselkedik, mint bármelyik másik vendég, látszólag nincsenek allűrjei, a főbejáraton közlekedik, nem bujkál – mesélte a Kempinski Szálló egyik munkatársa lapunknak.

De Niro péntek este érkezett Budapestre magángépével, ahol régi barátja, Andy Vajna már várta. Az Oscar-díjas színész a világszerte ismert Nobu étterem egyik tulajdonosa, amit Pesten a producerrel együtt nyit meg vasárnap. Úgy tudjuk, Vajna a szintén neves Rosenstein Vendéglőbe vitte el barátját vacsorázni, a szállodába visszatérve pedig De Niro csak annyit kért: ne zavarja senki.

A színész jelenleg Rómában forgatja új filmjét Monica Belluccival, onnan utazott hozzánk egy hétvégére, de a vasárnapi megnyitó után már indul is vissza. Nem csoda hát, hogy ki akarta használni az alkalmat és a napsütéses időt: szombaton – míg az éttermen az utolsó simításokat végezték – Vajnával városnéző körútra indult.

A Bors úgy tudja, nem De Niro az egyetlen meghívott sztárvendég a Nobu megnyitójára – ott lesz Jeremy Irons, aki szintén hazánkban forgat. Egyesek Bruce Willis nevét is rebesgetik, s kapott meghívót Angelina Jolie és Brad Pitt is, így a sztárpár végre felbukkanhat a nyilvánosság előtt.
GYGA