David Bowie többször meglopta Mick Jaggert

A halála után két nappal elhamvasztott híres brit popénekes, David Bowie rendre megrabolta haverját, Mick Jaggert.
A halála után két nappal elhamvasztott híres brit popénekes, David Bowie rendre megrabolta haverját, Mick Jaggert.

A Rolling Stones frontembere, Jagger, aki Bowie első felesége szerint szexelt is egykori urával, elmondta: kiváló, jobblétre szenderült barátja mindenben majmolta őt.

– Ha együtt voltunk valahol, rendre tanulmányozta az ingeimet, a dzsekijeimet, egyéb ruházatomat, és kínosan figyelt arra, hogy feljegyezze, melyik divatházból öltözködöm, majd pontosan ugyanazon márkajelű ruhadarabokat szerezte be – említette Jagger. – Igaz, be is vallotta nekem, hogy csodálja az ízlésemet, és ezért vásárolja meg ugyanazokat a márkákat.

De mást is lopott a Stones örökifjú ugráló emberétől Bowie. A tánclépéseit, a színen alkalmazott koreográfiáját.

– Elnéztem egy-egy koncerjét, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy ugyanazokkal az öszekötő lépésekkel parádézik, amelyekkel én is igyekeztem éneklés, zenélés közben színesíteni a repertoáromat.

A két ismert popénekes az egyik karibi szigeten, Mustique-on egymás szomszédja volt, tökéletesen kikapcsolódtak, és feltöltődtek.

- Én a helyi jótékony célú rendezvények bevételével segítettem az ottani nincstelen gyerekeket, és David is figyelt arra, hogy barátságosan bánjon a sziget polgáraival.