Damu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításait

Tüdőgyulladás-gyanúval voltam kórházban – mondta a tegnapi Borsban Damu Edina. Azóta viszont férje új hírekkel szolgált várandós feleségéről...
Tüdőgyulladás-gyanúval voltam kórházban – mondta a tegnapi Borsban Damu Edina. Azóta viszont férje új hírekkel szolgált várandós feleségéről...

Ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni Damu Roland és felesége, Edina szövevényes életét. A párnak kapcsolatuk legboldogabb időszakát kellene élnie, hiszen első gyermekük, egy kislány érkezik hozzájuk négy hónap múlva. Ehelyett alkoholproblémákról, szétköltözésről, elvonóról ír a sajtó.

Edina korábban maga ismerte el, volt, hogy taxival szökött haza az elvonóról, tegnap a Borsnak viszont már azt mondta, alkoholprobléma miatt nem is kezelték kórházban a terhesség ideje alatt. Férje, Damu Roland pedig az ATV A nő háromszor című műsorában ismét csak azt mesélte Ábel Anitáéknak, Edina még most is kezelés alatt áll, mégpedig azért, mert genetikailag beteg.

– A feleségemnek sajnos van egy genetikai öröklött alkoholbetegsége. A feleségem nem alkoholista, nem napi ivó. Sajnos az életében számtalan esetben előfordult az, hogy az italhoz nyúlt – mesélte a műsorban Damu, aki elárulva az igazságot azonnal védelmébe is vette asszonyát, akit élete szerelmének nevezett.

– Edina folyamatos kezelés alatt áll, teljesen beszámítható. Egyébként egy diplomás gyógypedagógus nőről beszélünk, akinek három felsőfokú nyelvvizsgája van, egy tündéri csodálatos nő. Az életemet adnám érte – mondta a színész.

– Edina gyógyulófélben van, a kisbaba egészséges – hangsúlyozta Damu, aki szerint nem volt igaz az sem, hogy ő elköltözött volna otthonról, mert nem bírta nézni, hogy a felesége sokszor fél liter töményet is megiszik egyszerre.

– Nem költöztem el. Azért mentem el akkor, mert mi ugye Érden lakunk és annyi munkám volt, hogy tulajdonképpen az egyik a másikba ért. Otthon Edina nagyon rossz állapotban volt, pihent és feküdt. És tényleg volt olyan, hogy kétszer három napot nem aludtam otthon – magyarázta a férfi.

A házasok egyébként Edina édesanyjával élnek, így mindig volt, aki a nőre vigyázzon. Ez már csak azért is fontos, mert Damu azt is elmesélte a műsorban, Edina veszélyeztetett terhes a kora, az első várandósság és az alkohol miatt.