Damu felesége: nem voltam elvonón a babával!

Az ötödik hónapba lépett Damu Roland várandós felesége, aki korábban az mondta, volt alkoholelvonón, ahonnan egyszer taxival szökött haza. Most mindezt tagadja.
Az ötödik hónapba lépett Damu Roland várandós felesége, aki korábban az mondta, volt alkoholelvonón, ahonnan egyszer taxival szökött haza. Most mindezt tagadja.

A lehető legjobban érzi magát, és állítása szerint éli a kismamák átlagos életét Edina. Damu Roland felesége öt hónapos terhes, de eddig semmiképpen sem volt átlagosnak mondható a várandóssága. Ko­rábban ugyanis az a hír járta: Edina iszik, Roland pedig elköltözött otthonról, mert nem bírta nézni, hogy a felesége magát és közös babájuk egészségét is veszélyezteti. Damu elmondása szerint a családdal közösen elvonóra vitték a nejét, sőt maga a nő is elmesélte a lapoknak, hogy bevitték a kórházba, de előfordult, hogy taxival szökött haza onnan. Edina most mégis azt ál­lítja a Borsnak: amióta terhes, alkoholprobléma miatt nem volt kórházban.

– Tüdőgyulladás-gyanúval voltam benn. Az elvonó és a pszichiátriai kezelés is hülyeség. So­ha nem ittam annyit, mint állították, nem volt olyan, hogy fél liter töményet megittam húzóra – szögezi le a kismama és hozzáteszi, kiválóan viseli a terhességet.

Edina és Roland kislányt vár, akiről korábban a színész azt mondta, a Maya nevet kapja majd. Úgy tűnik, azóta ez is kicsit változott, és mint oly sok pár esetében, nem volt végleges a névválasztás.

– Kislányunk lesz, ha az orvos nem nézett el valamit, de nevet még nem választottunk. Babonából még babakelengyét sem vásároltunk, majd a 7-8. hónapban. A baba egyébként az orvosi vizsgálatok szerint teljesen egészséges, most körülbelül tíz-tizenkét centis – újságolja Edina, aki nem csak a kicsi, hanem a fér­je miatt is büszke. Roland ugyanis börtönbüntetése letöltése után szerepet kapott egy színházban. Már a próbák is elkezdődtek, nemsokára bemutatják a darabot, de Edina erről a munkáról nem akart többet elárulni.