Dagad a botrány Mága Zoltán lányának koncertje körül

Továbbra sem csitul, sőt egyre nagyobb a balhé Mága Zoltán lánya, Jennifer gigakoncertje miatt, amivel kapcsolatban pár nappal ezelőtt csupán érdeklődés szintjén írt egy Facebook posztot Tereh István, az egykori legendás Első Emelet muzsikusa. Tereh azt kérdezte az ismerőseitől, ki az a titokzatos nő, akinek a képével tele van plakátolva egész Budapest?

A válaszra nem kellett sokat várni, számos ismerőse jelezte, hogy a hölgy Mága Zoltán hegedűművész lánya. A kommentelők kétségtelenül nem kímélték a fiatal előadónőt, de miért is kellett volna, hiszen – ha ugyanolyan körülményei lennének mint a pályatársainak – jó eséllyel 10-50 fős klubkoncerteket tartana most, vagyis a ranglétra legalján helyezkedne el, ha nem lenne egy híres és gazdag édesapja, aki elképesztő mennyiségű és minőségű marketinggel nyomja őt.

Mága Zoltánnak természetesen joga, sőt szülői kötelessége mindent megadni a gyermekének, viszont, ha ez mások ez soknak tűnik, azt is el kell fogadnia.

Mága azonban, tőle szokatlan indulattal reagált a gúnyos megjegyzésekre, melyek nem akárkiktől érkeztek, többek között Sebestyén Márta Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas népdalénekesnőtől, Várkonyi Andrea műsorvezetőtől, és több nagynevű koncertszervezőtől és menedzsertől, vagyis a szakma krémjétől. Erre a hegedűművész egy hosszú, nyilvános „El a kezekkel a gyermekemtől” címet viselő posztban kifejtette, hogy ha bárkinek bármi baja van vele, akkor azt vele rendezzék le, ne a gyerekét használják fel arra, hogy őt támadják. Aztán született egy másik poszt is:

A hegedűművész meghívására Tereh István pedig így válaszolt:

A Bors megkereste az Első Emelet zenészét, hogy megkérdezzük, mit gondol a kialakult helyzetről?

– Az a vicc az egészben, hogy tényleg semmi hátsó szándék nem volt, fogalmam sem volt ki ez a hölgy. Mentem kocsival és bármerre néztem öt láttam. Lefotóztam, kitettem. Ennyi! Nem hittem, hogy ez lesz belőle…

Megpróbáltuk utolérni Mága Zoltánt is, de egyenlőre nem reagált a hívásainkra. Amenniyben sikerül telefonvégre kapnunk, úgy közöljük az ő nyilatkozatát is.