Cynthia édesapja kiakadt Hujberre

Aggasztó dolgok történhetnek a Hujber családban, ha már maga Cynthia édesapja sem hagyja szó nélkül. Rendőri intézkedés és nyomozás lett a házaspár legutóbbi perpatvarának vége.
Aggasztó dolgok történhetnek a Hujber családban, ha már maga Cynthia édesapja sem hagyja szó nélkül. Rendőri intézkedés és nyomozás lett a házaspár legutóbbi perpatvarának vége.

Épphogy elült a botrány Hujber Ferenc körül, úgy fest, itt a következő. A színész pár héttel ezelőtt fura is­tenképzetei miatt került a címlapokra, amikor a Mokkában még a műsorvezetők sem tudták mire vélni elméleteit. Sokan őrültnek, betegnek mondták Hujbert, akit aztán többen is megvédtek. Kérdés, hogy vajon most ki védi meg? A Ripost in­formációja szerint a minap ak­kora perpatvar volt Cynthia és Hujber között, hogy a balhénak a rendőrség vetett véget. Egyelőre nem tudni a részleteket, mert hiába próbáltuk megkérdezni a házaspártól, hogy mi történt, a színésznek azonban még a kérdést sem tudtuk feltenni, felesége pedig elérhetetlen volt. Egy biztos: a rendőrség nyomoz, Hujber pedig akár három évet is kaphat tettéért.

– Az ügyben a Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szentendrei lakossal szemben. Az eljárás során a büntetőeljárásról szóló törvény alapján személyes szabadságot korlátozó intézkedésre nem került sor – közölte a Borssal a rendőrségi szóvivő, amikor rákérdeztünk, miért indítottak nyomozást.

A Bors úgy tudja, a táncosnő édesapja már régóta háborog a veje miatt, nehezen viseli, hogy lányának rengeteg mindent kell elnéznie és tolerálnia. A pohár betelt, az édesapa már a Facebookon is hangot adott véleményének, többek kö­zött nyilvánosan örömködött azon, hogy veje kiírta az oldalára: egyedülálló.

Előfordult, hogy Hujbernél elszakadt a cérna, de rendőrségi ügy eddig nem volt © Végh István

„Hujber művész úr megváltoztatta a Facebook-oldalán az állapotát… Egyedülálló… Hál’ istennek… Végre...” – írta ki Cynthia édesapja, aki korábban és most is jó pár posztban és hozzászólásban beszélte ki vejét, és teregette ki a családi szennyest. Szavai egyértelműek: nem örül annak, hogy lánya a színésszel van. És akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.

Mi az a kényszer?

A Bors dr. Kamarás Péter ügyvédtől kért felvilágosítást arról, mit jelent pontosan a kényszerítés bűntette.

– Ez a jogi formula azt jelenti, hogy valaki erőszakkal vagy fenyegetéssel kényszerít egy másik embert valamire, tettre vagy tűrésre, jelentős érdeksérelmet okozva ezzel. Testi sértésről ilyen esetben nincs szó. A büntetési tétele ennek maximum három év lehet – magyarázta az ügyvéd.

Balhés volt az elmúlt tíz év

2007. május: Újságíróra támadt, elvette, majd lehajította egy pláza negyedik emeletéről a kameráját, amely szerencsére nem talált el senkit.

2007. május: Lebukott, megcsalta a feleségét, még fotók is készültek róla és a hölgyről.

2013. július: Bevallotta, nem érvényes a színművészetin szerzett diplomája, mert nincs érettségije, úgy vásárolt egyet, hogy felvételizhessen az egyetemre.

2013. június: Bejelentette, hogy feleségével nyitott házasságban éltek, és a tizedik házassági évfordulójukon elválnak (aztán kibékültek).

2013. április: Húsz év alkoholizmus után szakemberhez fordult, hogy kezeltesse függőségét, a fenekébe gyógyszer-implantátumot helyeztek, ami miatt rosszul lesz, ha alkoholt fogyaszt.

2015. november: Színpadra vitte élete legbotrányosabb eseményeit. Például azt, hogy részegen üvöltözött a nejével, hozzá akart vágni egy széket, de nem tette, mert meglátta a fia, mit akar művelni.

Szemrevaló páros, sokan irigyelték őket © Bánkúti Sándor